Meci incredibil în deschiderea zilei a 5-a de la US Open. Halep a avut parte de o adversară extrem de puternică, clasată în preajma locului 20 în lume, însă a arătat încă o dată de ce a fost numărul 1 WTA și de ce a câștigat două turnee de Grand Slam.
Partida a fost un adevărat thriller, în setul întâi Halep ratând 6 mingi de set și salvând 4, înainte de a se impune cu 13-11. În manșa a doua, Simo a revenit de la 0-3, dar a avut un ritm mai puțin bun pe final, pentru ca în decisiv să se adune și să nu îi ofere prea multe șanse rivalei.
La final, intervievată chiar pe teren, Halep a vorbit despre cât de important este acest succes pentru ea.
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 07:46
"A fost o partidă foarte grea, știam dinainte că va fi așa. Am mai evoluat contra ei și știam că e puternică, pune presiune. A trebuit să fiu puternică și calmă. În setul doi nu am mai fost așa pe final. Dar în decisiv mi-am zis că trebuie să mă bat până la final. Și am făcut-o", a spus Halep la interviul de după meci.

Halep, la US Open: "Sunt departe de potențialul meu"

Chiar dacă în această partidă a arătat în multe momente fantastic, Simo susține că e departe de nivelul optim din punct de vedere fizic. Nici nu ar avea cum să fie altfel, având în vedere cât de puține meciuri are în picioare din mai (de la accidentarea de la Roma) până în prezent.
"Sunt departe de potențialul meu, nu e ușor să lipsești 3-4 luni și să joci la cel mai înalt nivel. Dar mă simt bine în fața celor din tribune, le-am simțit lipsa în toată această perioadă. Abia aștept să îi văd în turul următor", a mai spus sportiva noastră.
În optimi, Halep va da piept cu învingătoarea din duelul Svitolina - Kasatkina, cu ucraineanca mare favorită. Chiar și așa, Simo va încerca să dea totul, susținând că nu simte presiunea.
"La nivelul acesta, e imposibil să ai meciuri ușoare. Dar nu am nimic de pierdut, am venit să mă simt bine. După câțiva ani, sunt din nou în turul al 4-lea la US open, e grozav. Mă inspiră New Yorkul, mă simt bine pe teren, mă simt bine prin prisma faptului că pot să joc din nou", a concluzionat marea noastră campioană.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Simona Halep, la 31 de ani. Cu ce rămâne după un sezon în care ne-a adus aminte de "vintage Simo"
IERI LA 09:59
Tenis
ESPN a făcut deja predicțiile pentru 2023! Surpriză mare: La ce turneu major se impune Simona Halep
26/09/2022 LA 15:00