Novak Djokovic a câștigat primul său meci pe care l-a disputat la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Numărul 1 mondial l-a întâlnit pe tânărul jucător danez în vârstă de 18 ani, Holger Rune, venit din calificări. Partida cu Rune a reprezentat primul meci al sârbului după Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde a pierdut două partide la rând, în semifinale cu Alexander Zverev și în finala mică cu Pablo Carreno-Busta.

Publicul din New York i-a scandat numele adversarului lui Djokovic

US Open
Începe US Open 2022. Top 10 lovituri de la ediția de anul trecut de la Flushing Meadows
28/08/2022 LA 20:06
Spectatorii prezenți pe Arthut Ashe Stadium au avut în Holger Rune un favorit, mai ales în momentele în care se lupta de la egal la egal cu numărul 1 mondial, drept pentru care publicul i-a scandat numele de câteva ori. După partidă, Djokovic a vorbit despre atmosfera de pe Arthur Ashe și a recunoscut că a crezut că este huiduit atunci când publicul îi scanda numele adversarului său.
"Este cel mai mare stadion din sportul nostru, cu siguranță și cel mai zgomotos și distractiv. Mereu îți dorești să ai publicul în spatele tău, dar nu este întotdeauna posibil și asta este tot ce pot să spun. Nu am știut ce strigă publicul, credeam că huiduie (n.r. când publicul scanda numele lui Rune). Nu a fost atmosfera ideală pentru mine, să fiu sincer. Dar am mai avut parte de o astfel de atmosferă în trecut, așa că știu cum să mă descurc", a spus Novak Djokovic după partida din primul tur.
Novak Djokovic continuă drumul către titlul de Grand Slam cu numărul 21 și către realizarea Grand Slam-ului calendaristic. În turul al doilea, liderul mondial îl va întâlni pe Tallon Griekspoor (121 ATP), din Olanda.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Djokovic spune aproape sigur "Adio, US Open".Noile protocoale anti-COVID diminuează șansele sârbului
03/08/2022 LA 08:22
US Open
Djokovic se pregătește ca și cum va juca la US Open. Anunțul sârbului și ce le-a transmis fanilor
30/07/2022 LA 16:18