Novak Djokovic a câștigat primul său meci pe care l-a disputat la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Numărul 1 mondial l-a întâlnit pe tânărul jucător danez în vârstă de 18 ani, Holger Rune, venit din calificări. Partida cu Rune a reprezentat primul meci al sârbului după Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde a pierdut două partide la rând, în semifinale cu Alexander Zverev și în finala mică cu Pablo Carreno-Busta.

Publicul din New York i-a scandat numele adversarului lui Djokovic

US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52
Spectatorii prezenți pe Arthut Ashe Stadium au avut în Holger Rune un favorit, mai ales în momentele în care se lupta de la egal la egal cu numărul 1 mondial, drept pentru care publicul i-a scandat numele de câteva ori. După partidă, Djokovic a vorbit despre atmosfera de pe Arthur Ashe și a recunoscut că a crezut că este huiduit atunci când publicul îi scanda numele adversarului său.
"Este cel mai mare stadion din sportul nostru, cu siguranță și cel mai zgomotos și distractiv. Mereu îți dorești să ai publicul în spatele tău, dar nu este întotdeauna posibil și asta este tot ce pot să spun. Nu am știut ce strigă publicul, credeam că huiduie (n.r. când publicul scanda numele lui Rune). Nu a fost atmosfera ideală pentru mine, să fiu sincer. Dar am mai avut parte de o astfel de atmosferă în trecut, așa că știu cum să mă descurc", a spus Novak Djokovic după partida din primul tur.
Novak Djokovic continuă drumul către titlul de Grand Slam cu numărul 21 și către realizarea Grand Slam-ului calendaristic. În turul al doilea, liderul mondial îl va întâlni pe Tallon Griekspoor (121 ATP), din Olanda.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44