Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Tensiunea continuă! Ironia lui Andy Murray la adresa lui Tsitsipas și răspunsul din tabăra grecului

Alex Masgras

Actualizat 31/08/2021 la 18:13 GMT+3

Meciul dintre Andy Murray și Stefanos Tsitsipas a fost meciul primei zile de la US Open. Pe lângă spectacolul oferit de cei doi jucători pe teren, controversele nu au lipsit, iar tensiunea se pare că nu a dispărut nici după finalul partidei.

Stefanos Tsitsipas et Andy Murray.

Credit imagine: AFP

După un meci care a durat 4 ore și 44 de minute, Stefanos Tsitsipas, locul 3 mondial, l-a învins pe campionul din 2012 de la US Open, Andy Murray, cu scorul de 2-6, 7-6 (7), 3-6, 6-3, 6-4.
În timpul partidei din primul tur de la US Open, Stefanos Tsitsipas a avut două pauze de vestiar, ambele durând mai mult de 7-8 minute. Acest lucru l-a enervat pe Andy Murray, care l-a acuzat pe grec că trișează, având și o discuție cu supervizorul turneului pe acest subiect: "Toaleta e chiar aici, ce-a făcut atât timp? Mie nu mi-a luat niciodată atât de mult să merg la toaletă", a spus Murray în timpul partidei.

Andy Murray, ironic pe Twitter la adresa lui Stefanos Tsitsipas

După ce a spus că și-a pierdut respectul pentru Tsitsipas la conferința de presă, Andy Murray l-a ironizat astăzi pe grec printr-o postare de pe Twitter. Scoțianului nu i-a trecut supărarea și a scris că "Lui Tsitsipas îi ia de două ori mai mult să se ducă la toaletă decât îi ia lui Jeff Bezos să se ducă în spațiu".
Reacțiile din tabăra grecului nu au întârziat să apară, fratele lui Stefanos, Petros, postând și el un tweet despre comentariile lui Murray. Acesta a spus că "nu se aștepta la un asemenea comportament de la o legendă a sportului", ștergând acest mesaj la câteva minute după ce fusese postat.
Stefanos Tsitsipas (3 ATP) îl va întâlni în turul următor pe Adrian Mannarino (44 ATP). La fel ca jucătorul grec, Mannarino a avut parte de o partidă lungă în turul inaugural de la US Open, trecând în aproape 4 ore de compatriotul său, Pierre-Hugues Herbert (104 ATP), după ce a fost condus cu 0-2 la seturi, scor 3-6, 4-6, 6-4, 6-3, 6-3.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo