Marco Trungelliti, locul 198 ATP, a intrat pe tabloul principal de simplu cu mult noroc. Argentinianul a beneficiat de forfaitul lui Gilles Simon şi, din postura de lucky loser, a avut ocazia să evolueze la Flushing Meadows.
Iar rezultatul a fost unul impresionant, sud-americanul şi Davidovich Fokina, locul 32 mondial, oferind unul dintre meciurile zilei la New York. Confruntarea dintre cei doi a durat 4 ore şi jumătate, terminându-se cu victoria lui Trugelliti, scor 5-7, 6-3, 7-5, 6-7(3), 6-4.
PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DE LA US OPEN DE MARŢI ESTE AICI
US Open
Începe US Open 2022. Top 10 lovituri de la ediția de anul trecut de la Flushing Meadows
28/08/2022 LA 20:06
Ibericul a revenit de la 0-3 în decisiv pentru a egala, însă finalul i-a aparţinut lui Trungelliti, asta şi pentru că Davidovich Fokina abia s-a mai ţinut pe picioare. La final, tânărul spaniol a fost atât de epuizat încât cu greu a putut să îşi facă bagajul. I-a sărit în ajutor chiar adversarul, care, cu un fair-play desăvârşit, i-a dus bagajul la vestiar, într-o imagine iconică pentru ceea ce înseamnă sportivitatea.

Trungelitti şi Davidovich Fokina, imagini impresionante la US Open

Marco Trungelliti este pentru prima oară în turul secund la US Open, iar faptul că a eliminat un cap de serie îi conferă un statut privilegiat: va întâlni un adversar abordabil în manşa secundă: pe Bagnis, care a trecut de Taro Daniel, scor 6-3, 6-3, 6-3.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Djokovic spune aproape sigur "Adio, US Open".Noile protocoale anti-COVID diminuează șansele sârbului
03/08/2022 LA 08:22
US Open
Djokovic se pregătește ca și cum va juca la US Open. Anunțul sârbului și ce le-a transmis fanilor
30/07/2022 LA 16:18