Marco Trungelliti, locul 198 ATP, a intrat pe tabloul principal de simplu cu mult noroc. Argentinianul a beneficiat de forfaitul lui Gilles Simon şi, din postura de lucky loser, a avut ocazia să evolueze la Flushing Meadows.
Iar rezultatul a fost unul impresionant, sud-americanul şi Davidovich Fokina, locul 32 mondial, oferind unul dintre meciurile zilei la New York. Confruntarea dintre cei doi a durat 4 ore şi jumătate, terminându-se cu victoria lui Trugelliti, scor 5-7, 6-3, 7-5, 6-7(3), 6-4.
PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DE LA US OPEN DE MARŢI ESTE AICI
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52
Ibericul a revenit de la 0-3 în decisiv pentru a egala, însă finalul i-a aparţinut lui Trungelliti, asta şi pentru că Davidovich Fokina abia s-a mai ţinut pe picioare. La final, tânărul spaniol a fost atât de epuizat încât cu greu a putut să îşi facă bagajul. I-a sărit în ajutor chiar adversarul, care, cu un fair-play desăvârşit, i-a dus bagajul la vestiar, într-o imagine iconică pentru ceea ce înseamnă sportivitatea.

Trungelitti şi Davidovich Fokina, imagini impresionante la US Open

Marco Trungelliti este pentru prima oară în turul secund la US Open, iar faptul că a eliminat un cap de serie îi conferă un statut privilegiat: va întâlni un adversar abordabil în manşa secundă: pe Bagnis, care a trecut de Taro Daniel, scor 6-3, 6-3, 6-3.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44