Simona Halep a pierdut în această seară, în optimile US Open, în fața Elinei Svitolina, scor 6-3, 6-3. După meci, românca a oferit primele declarații, comentând prestația adversarei sale și analizând jocul din această ediție a ultimului Grand Slam al anului.
"Nu-mi place niciodată să joc cu Elina Svitolina, meciurile sunt grele, sunt ciudate contra ei, am revenit eu, a revenit apoi ea la unele meciuri. Trebuie să stai concentrată la fiecare punct și să alergi mult, să muncești, e muncă brută la partidele cu ea. A fost un meci greu. Ea a jucat foarte constant, nu a ratat mult, a fost puternică pe picioare, a alergat mult, așa că toată admirația pentru ea.
Cât despre mine, am fost un pic stresată și tensionată înainte de meci pentru că știam că va fi unul dificil. Eram și un pic obosită după cele trei partide aici. Per total, am făcut o treabă bună aici. Sunt optimistă pentru că am putut evolua fără dureri", a spus Simona Halep la finalul partidei din optimile US Open.
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
IERI LA 13:53

Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la US Open

Referitor la ceea ce urmează pentru ea până la finalul acestui an, Simona Halep a spus că următorul turneu la care ar putea participa este cel de la Indian Wells. Românca a declarat, însă, că vrea să se consulte cu staff-ul ei pentru a lua cea mai bună decizie, în conformitate cu starea fizică în care se află.
"Acum mă voi odihni puțin și voi reflecta la ce trebuia să fac mai bine în acest meci. Era normal ca ea să aibă prima șansă pentru că a adunat mai multe meciuri în acest sezon și mai multă încredere. O să merg acasă, o să mă odihnesc și în funcție de cum îmi voi simți corpul pentru că e uzat, voi decide ce se va întâmpla.
Trebuie să vorbesc cu doctorii mei și spoi voi vedea dacă voi mai participa, îmi doresc să mai joc, să adun turnee și meciuri, dar vreau și să mă protejez. Dacă trebuie să o iau mai ușor, așa voi face", a adăugat Simona Halep.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
26/01/2022 LA 18:22