Maria Sakkari s-a calificat în optimile de finală după ce a învins-o pe Petra Kvitova în două seturi, 6-4, 6-3.
Jucătoarea din Grecia a avut nevoie doar de trei break-uri pentru a obține calificarea mai departe, după o partidă care a durat o oră și 22 de minute.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52
În primul set al partidei, Sakkari a reușit break-ul la 2-2, cele două jucătoare reușind să își câștige fiecare serviciul până la finalul setului câștigat de grecoaică cu 6-4. Setul al doilea a început foarte bine pentru Sakkari, care după două mingi de break ratate, a reușit să câștige game-ul pe serviciul adversarei. În timpul setului doi, Sakkari a mai avut încă cinci de break, serviciul fiind punctul slab al lui Kvitova. În cele din urmă, Sakkari a reușit un nou break la 5-3 în setul al doilea, câștigând partida cu scorul de 6-4, 6-3, după ce la ultimul punct al meciului Kvitova a făcut o dublă greșeală.

Rezumatul partidei Petra Kvitova - Maria Sakkari, încheiată cu victoria elenei

În optimile de finală, Maria Sakkari o va întâlni pe Bianca Andreescu, cea care a învins-o astăzi pe belgianca Greetje Minnen.
Simona Halep profită de eliminarea Petrei Kvitova și va reveni în Top 10 WTA. Sportiva din România, calificată în optimile de finală, avea nevoie să aibă un parcurs mai bun decât jucătoarea din Cehia. Halep nu a participat la ediția din 2020, în timp ce la ediția din 2019 a fost eliminată încă din primul tur.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44