Partida de azi de la Flushing Meadows, dintre Popyrin și Evans se anunța una echilibrată, chiar dacă englezul e situat cu aproape 50 de poziții mai bine, ocupând locul 27 în circuitul ATP.
Și, totuși, începutul ne-a dus cu gândul la o partidă scurtă, după ce australianul s-a desprins la 2-0 la seturi, după ceva mai mult de o oră de joc.
Chiar dacă a avut o misiune imposibilă la 0-2 la seturi, Daniel Evans a continuat să creadă în șansa sa. Britanicul a jucat din ce în ce mai bine și a întors soarta meciului, adjudecându-și următoarele seturi, 6-3, 6-4.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
ACUM O ORĂ

US Open 2021 - Evans, pentru a dua oară în carieră în optimi la un Grand Slam

În decisiv, britanicul părea să aibă un avantaj moral important, dar Popyrin a gestionat bine partida, servind puternic și neavând emoții. S-a ajuns astfel în tie-break, unde sportivul de la Antipozi a fost trădat de una dintre cele mai importante arme, serviciul. Ca atare, Evans a avut o misiune ușoară în prelungirile decisivului, cedându-i adversarului un singur punct.
Cap de serie numărul 24, Evans este pentru a doua oară în carieră într-o optime de Grand Slam. A mai fost în această fază în urmă cu mai bine de 4 ani, la Australian Open. Ca un fapt interesant, britanicul a devenit un adevărat "naș" pentru australieni, niciun jucător de la Antipozi nereușind să îl învingă în ultimele 13 partide (din august 2018 - până în prezent).
În optimi, duminică, Evans va avea un meci și mai greu, în contextul în care în față îi va fi Daniil Medvedev, capul de serie numărul 2. Rusul nu a cedat încă set în primele 3 tururi la turneul său de Grand Slam preferat.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Cum a făcut agentul lui Federer tot posibilul ca Medvedev să-l bată pe Djokovic în finala US Open
IERI LA 16:17
US Open
Răducanu-Mania în SUA! U-lu-i-tor: Emma l-a depăşit pe Djokovic
15/09/2021 LA 09:52