US Open 2021 | Cap de serie numărul 12 la New York, Simona Halep a avut parte de o tragere la sorți complicată. Fostul număr 1 mondial va juca încă din primul tur împotriva Camilei Giorgi (29 ani, numărul 36 mondial). Pentru Halep este prima apariție la un turneu de Grand Slam după Australian Open. Jucătoarea din Constanța a suferit o ruptură musculară în aprilie și a ratat Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Revenită în circuitul de hard, Halep a pierdut în primul tur la Montreal și a câștigat un singur meci la Cincinnati, unde a suferit o nouă accidentare, de această dată la aductori.
https://i.eurosport.com/2021/08/28/3208704.jpg
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
ACUM 17 ORE
De cealaltă parte, Camila Giorgi este în forma vieții. Italianca a obținut primul succes la un turneu major în Canada. La Montreal, Giorgi le-a eliminat pe rând pe Mertens, Podoroska, Kvitova, Gauff, Pegula și Pliskova. Impresionat este că italianca a pierdut un singur set pe hard, în Canada.
Italianca de 29 de ani a atins turul 4 la US Open în 2013, dar în ultimele 6 ediții a câștugat doar 3 meciuri!

US OPEN 2021 | Americanii sunt optimiști

Halep și Giorgi s-au întâlnit o singură dată. În 2015, tot pe hard, dar la Miami Halep s-a impys în 2 seturi.
Analiza făcută de siteul american de specialitate Sportskeeda vizează punctele forte ale celor 2 jucătoare.
"Giorgi are lovituri puternice și încearcă mereu să termine punctul devreme. Din această cauză, cariera ei a fost marcată de multe meciuri în care erorile neforțate au fost multe, iar înfrângerile au venit pe măna acestor greșeli" scfriu jurnaliștii de la New York.
2021 a fost un an complicat pentru Halep, dar americanii au încredere în forța de concentrare a româncei. Cei 11 ași din meciul câștigat la Cincinnati cu Linette sunt o demonstrație a faptului că Halep și-a diversificat armele în ultimul timp.
Verdictul americanilor: victorie Halep în 2 seturi.
https://i.eurosport.com/2021/08/29/3208884.png
Partida din primul tur de la New York dintre Simona Halep și Camila Giorgi va fi luni de la ora 18 pe Eurosport și Eurosport Player. Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40