Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

US Open 2021: Trei ponturi pentru ultimul Grand Slam din acest an

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 31/08/2021 la 15:28 GMT+3

Luni a început US Open 2021, ultimul turneu de Grand Slam programat în acest an, iar fanii tenisului și-au îndreptat atenția către New York, unde urmează două săptămâni spectaculoase.

US Open 2021 - cote la pariuri

Credit imagine: Eurosport

Partea feminină de tablou pornește cu Asheligh Barty și Naomi Osaka din postura de mari favorite, dar oricând pot apărea surprize, având în vedere ce s-a întâmplat în ultimii trei ani.
În schimb, pe tabloul masculin Novak Djokovic este considerat omul numărul 1, gata să scrie istorie și să câștige cel de-al patrulea Grand Slam din acest an.
Evenimentele de la US Open sunt tratate cu interes maxim și de fanii pariurilor online. Pentru ei am analizat oferta de pariuri US Open 2021 de la operatorul Unibet și am ales trei ponturi.
Iată ponturile pentru US Open 2021:

1. Ashleigh Barty să câștige US Open

Secțiunea feminină de la US Open este foarte echilibrată, dar principala favorită este considerată jucătoarea din Australia.
Barty domină circuitul feminin de mai bine de un an și jumătate și are un avans de peste 3.000 de puncte în fruntea ierarhiei WTA.
În plus, vine după un parcurs excelent la Wimbledon 2019, unde a câștigat turneul fără emoții și a reușit să-și treacă în palmares al doilea Grand Slam din carieră. Ținând cont de faptul că Naomi Osaka are probleme emoționale, după ce s-a confruntat cu o depresie, este de așteptat ca Barty să continue parcursul bun din ultima perioadă.
Relația sa cu US Open nu este una care să-i stârnească amintiri tocmai plăcute, dar ea a absentat la ediția din 2020. Până acum, ea a ajuns cel mai departe în optimile de la US Open.
Totuși, merită încercată cota 4.50 oferită de Unibet pentru pariul că australianca va câștiga turneul. Pe lista cu favorite se mai află Naomi Osaka (cota 6.00), Aryna Sabalenka (cota 13.00), Iga Swiatek (cota 16.00) și Barbora Krejcikova (cota 17.00).
Foto1

2. Denis Shapovalov să fie eliminat înainte de turul 4

Jucătorul canadian nu se află într-o formă prea bună, drept dovadă stând rezultatele înregistrate de el în circuitul nord-american. La Toronto a fost eliminat în primul tur după ce a pierdut în două seturi în fața lui Frances Tiafoe, iar la Cincinnati a pierdut tot în runda inaugurală în fața lui Bernard Paire. De altfel, ultima sa victorie datează tocmai din luna iulie, de la Wimbledon. De atunci, el are patru înfrângeri la rând în circuit.
În plus, chiar dacă anul trecut a ajuns în sferturile de finală de la US Open, la precedentele două apariții a fost eliminat în turul 3. Este un jucător inconstant, iar forma slabă în care se află nu îl recomandă pentru o prezență în optimile de la US Open.
În aceste condiții, cota de 1.91 oferită de Unibet pentru acest pariu este mai mult decât interesantă.
Foto2

3. Matteo Berettini să ajungă în turul 4

Jucătorul italian se află într-o continuă ascensiune, drept dovadă stând rezultatele sale din perioada recentă. La Australian Open a fost eliminat în optimi, la Roland Garros în sferturile de finală, iar la Wimbledon a pierdut finala.
În ce privește rezultatele anterioare de la US Open, în 2019 a ajuns în semifinale, iar în 2020 s-a oprit în optimile de finală.
Așadar, sunt motive care îi dau speranțe lui Berettini că poate ajunge și anul acesta cel puțin în optimile de la US Open, mai ales că are și o parte de tablou destul de accesibilă. Iar cota de 1.40 disponibilă la Unibet pentru acest pariu merită încercată.
Foto3
Cotele si opțiunile de pariere sunt preluate din oferta casei de pariuri online Unibet, una dintre cele mai mari din lume. Openul american beneficiază de o oferta extinsă, pentru fiecare meci fiind disponibile zeci de pariuri.
Tot la Unibet, poți sa te bucuri si de cea mai noua inovație tehnologică Bet Stream Live. Cu această funcție poți plasa pariuri live instantaneu cu un singur click in timp ce vizionezi stream-ul, cotele fiind afisate în aceeași fereastră.
Foto4
Tot în platforma Unibet, cei pasionați de tenis la cel mai înalt nivel, pot lua parte și la campionatul de pariuri US Open. O competiție destinată exclusiv celor care pariază pe tenis. Concursul are un format simplu, participarea este facilă oricărui jucător Unibet și are premii consistente. Poți accesa platforma Unibet pentru a vedea toate detaliile
Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo