Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barbara Schett îi ia apărarea lui Djokovic în discuția participării la US Open: "Este puțin drastic"

Andrei Nicolae

Publicat 25/08/2022 la 11:04 GMT+3

Novak Djokovic nu va participa cel mai probabil la turneul de mare șlem de la US Open deoarece nu este vaccinat, iar situația sa a devenit un subiect de discuție în rândul fanilor sportului alb. Barbara Schett a vorbit la rândul ei despre Nole și consideră că sârbul ar fi trebuit să fie lăsat să joace în New York.

Novak Djokovic

Credit imagine: AFP

Subiectul legat de participarea lui Djokovic la US Open a fost unul sensibil, iar la momentul actual absența lui Nole de la Flushing Meadows începe să prindă contur. Sârbul nu a fost inclus pe afișul Grand Slam-ului, ceea ce reprezintă un semn că într-o proporție destul de ridicată fostul lider mondial nu va participa la marele șlem din New York.
Barbara Schett a vorbit într-un interviu acordat celor de la Punto de Break despre mai multe subiecte legate de US Open, inclusiv situația sârbului. Fosta tenismenă vede absența lui Nole de pe tablou ca o pierdere și crede că Djokovic ar fi trebuit să fie lăsat să joace.
"Cred că da [că ar trebui să joace]. Ei au acceptat deja intrarea americanilor care nu sunt vaccinați dacă sunt cetățeni ai Statelor Unite și dacă au cartea verde. Cred că acum suntem într-un moment în care toată lumea este relaxată.
Chia și în Australia poți deja să intri în țară fără să fii vaccinat. Cred că este puțin drastic că nu îi oferă acordul. Mi-ar fi plăcut să îl văd cum joacă aici. La modul la care este pandemia acum, cred că este dur că nu îl lasă să joace. Este trist că nu putem să îl vedem", a declarat austriaca, citată de Punto de Break.
Citește și:

Nadal poate profita de absența lui Nole?

Schett a vorbit în continuare despre cum absența sârbului de la US Open îl poate motiva pe Nadal să vâneze un nou titlu de Grand Slam. Rafa poate ajunge la 23 de titluri de mare șlem dacă se impune în New York și ar crea din nou o diferență de două Grand Slam-uri între el și Novak.
"Este foarte dificil să îl învingi [pe Nadal] în aceste turnee deoarece joacă un tenis fenomenal. În primul sau al doilea tur ne vom crea o idee legată de cum joacă. El știe că acesta este un Grand Slam pe care poate să îl câștige, să pună numărul 23 în vitrină.
Novak Djokovic nu poate juca, deci știe ce are acolo [de câștigat].Va veni la New York cu dorința de a câștiga, iar dacă cineva o poate face, el este acela, chiar dacă a jucat un singur meci înaintea turneului."
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

Turneul de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate în România de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo