Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Ce își reproșează Sorana Cîrstea după meciul din primul tur de la US Open! "M-am încurcat singură"

Bianca Dumitru

Publicat 30/08/2022 la 22:55 GMT+3

Sorana Cîrstea s-a calificat în această seară în turul 2 la US Open, după ce a trecut în două seturi de Laura Siegemund. După meci, românca a oferit un interviu exclusiv pentru Eurosport, în care a vorbit despre cum s-a simțit pe teren și despre următoarea sa adversară.

Sorana Cîrstea și-a adjudecat victoria în primul tur de la US Open cu un break! Punctul final

Sorana Cîrstea s-a calificat astăzi în turul al doilea al turneului de la US Open. Românca a învins-o pe Laura Siegemund (locul 182 WTA), scor 6-4, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră și 48 de minute.
După meci, sportiva de pe locul 37 WTA a vorbit în exclusivitate pentru Eurosport despre cum s-a simțit pe teren în manșa inaugurală a ultimului turneu de Grand Slam al anului.
Sorana Cîrstea a dezvăluit că nu este mulțumită în totalitate de jocul ei, dar că a simțit pe tot parcursul meciului, chiar și atunci când a fost condusă, că este în stare să câștige.
"Primul tur, mai ales la un Grand Slam, nu este niciodată ușor, se știe asta. Cred că aș fi putut să termin meciul mult mai repede, un 6-2, 6-2, cred că m-am încurcat singură în special în setul al doilea, dar până la urmă rămâne o victorie în două seturi, în care am jucat destul de solid, am servit bine...
Sunt câteva lucruri pe care nu le-am executat cum mi-aș fi dorit și nu au fost la nivelul la care mi-aș fi dorit, dar o luăm pas cu pas și ce am jucat astăzi a fost suficient să îmi aducă victoria.
Chit că scorul era în defavoarea mea, adversara avea 4-2, simțeam că sunt peste ea în joc și aveam încredere că pot, dacă reușesc să nu îi mai dau cadouri ușoare, să joc solid și să o fac să muncească pentru puncte, aveam încredere că pot să revin și să termin cu 6-4.
Per total, au fost și lucruri bune, și lucruri mai puțin bune, important este că am reușit să termin în două seturi și mi-am făcut treaba pe ziua de astăzi", a declarat Sorana Cîrstea pentru Eurosport.
picture

Sorana Cîrstea, primele declarații după calificarea în turul 2 la US Open

Citește și:

Sorana Cîrstea, în turul 2 la US Open

Românca de pe locul 37 WTA a vorbit și despre următoarea sa adversară de la Flushing Meadows. Sorana a spus că o vede pe Belinda Bencic favorită să ajungă în turul 2, după duelul din manșa inaugurală cu Andrea Petkovic.
Cîrstea a punctat și că, deși nu are o preferință în ceea ce-i privește viitoarea rivală de la US Open, îi cunoaște jocul și știe la ce să se aștepte în cazul unui duel cu sportiva din Elveția.
"Nu am o preferință. Probabil Belinda Bencic va câștiga (n.r. duelul cu Andrea Petkovic din primul tur), o văd favorită. E bine că am jucat cu ea acum două săptămâni, știu la ce să mă aștept.
În același timp și ea îmi cunoaște jocul, dar trebuie să tratez meciul ca pe orice alt meci, să-mi fac planul bine de la început și să reușesc să țin ritmul sus de la început la sfârșit", a adăugat Sorana Cîrstea.
WTA: Cine câștigă marele trofeu la US Open?
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo