Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Experții au prefațat duelul Halep - Snigur din turul 1 al US Open! Pronosticul oferit + cum poate surprinde ucraineanca

Bianca Dumitru

Publicat 28/08/2022 la 13:39 GMT+3

Simona Halep va debuta la ediția din acest an a US Open în compania sportivei Daria Snigur, pe care nu a mai înfruntat-o niciodată până acum. Experții au prefațat duelul, explicând care sunt avantajele fiecăreia dintre jucătoare în partida din manșa inaugurală a competiției.

Simona Halep și Daria Snigur

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep se află la New York, unde se pregătește pentru debutul la US Open. Românca va debuta la Flushing Meadows cu Daria Snigur din Ucraina.
Fostul lider WTA este cap de serie numărul 7 și este mare favorită în confruntarea cu sportiva venită din calificări, în vârstă de doar 20 de ani.
Experții de la site-ul Sportskeeda.com sunt de părere că Halep își va adjudeca victoria în minimum de seturi, grație avantajului pe care i-l oferă experiența acumulată pe teren.
Snigur i-ar putea pune probleme fostului lider WTA doar datorită stilului "neortodox" de joc, în care alternează lovituri din slice și dropshot, cu care ar putea să o surprindă pe româncă.
Halep are, însă, o viteză mai bună și capacitatea de a transforma apărarea în atac, detalii care pot duce la epuizarea sportivei din Ucraina.
WTA: Cine câștigă marele trofeu la US Open?
Citește și:

CINE ESTE DARIA SNIGUR, ADVERSARA SIMONEI HALEP DIN TURUL 1 DE LA US OPEN 2022

Pentru a ajunge pe tabloul principal al primului său turneu de Grand Slam din carieră, jucătoarea născută la Kiev a avut nevoie de 3 tururi de calificare, în care a pierdut un singur set, contra lui Wickmayer.
În ultimul tur al calificărilor, Daria a trecut de japoneza Nao Hibino, scor 6-1, 6-4. A fost un meci controlat cu autoritate de ucraineancă, aceasta câștigând 78% din mingile jucate cu primul serviciu. În plus, soliditatea la serviciu a fost ilustrat de procentul primelor mingi trimise în teren (77%, nicio dublă greșeală).
În mod normal, Snigur nu are cum să îi pună probleme lui Halep, văzută de specialiști cu a doua șansă la trofeul de la US Open, dar trebuie spus că tânăra sportivă a fost văzută în urmă cu 3-4 ani o "puștoaică minune".
În 2019, la doar 17 ani, a avut rezultate fantastice în ITF, ajungând până pe locul 2 în circuit. În plus, în acel an a câștigat Wimbledonul la junioare, devenind a doua jucătoare din Ucraina, după Kateryna Bondarenko, care se poate mândri cu o astfel de performanță.
Viitoarea adversară a Simonei Halep are și o victorie împotriva unei jucătoare care a fost în Top 10 WTA. Este vorba de Kristina Mladenovic, pe care a învins-o în 2019, la Dubai, scor 6-3, 7-6.
Meciul dintre Simona Halep și Daria Snigur se va disputa luni, după ora 20:00, pe Louis Armstrong Arena, urmând a fi al doilea meci al zilei după Cerundolo - Murray, care începe la ora 18, ora României.
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

US Open 2022, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo