Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek a avut parte de o surpriză uriașă, la conferința de presă de după câștigarea US Open: "Dumnezeule, glumiți?"

Cristian Mihală

Publicat 11/09/2022 la 20:55 GMT+3

Iga Swiatek a avut parte de o surpriză de proporții la conferința de presă de după victoria de la US Open. Poloneza a găsit o cutiuță cu tiramisu în interiorul trofeului de la Flushing Meadows.

Swiatek and the tiramisù

Credit imagine: Eurosport

Swiatek a rescris istoria tenisului, azi-noapte, devenind prima poloneză care își trece numele pe trofeul de la US Open. Pentru prima oară din 2016, o sportivă câștigă două Grand Slamuri în același an, după ce Iga se impunea, la începutul lui iunie, și la Roland Garros.
Cu 7 titluri în palmares în 2022, Swiatek are dublul punctelor celei de-a doua clasate din clasamentul WTA și are - evident - mai mult decât locurile 2 și 3 la un loc. Ca atare, totul la New York a fost despre Iga și performanța ei senzațională, iar organizatorii i-au pregătit o mare surpriză, la conferința de presă de după meci.

Surprize în lanț pentru Iga Swiatek, la US Open

Astfel, în interiorul trofeului a fost introdusă o cutie cu tiramisu, desertul preferat al polonezei.
"Dumnezeule, glumiți? Cine a făcut asta?", s-a amuzat Swiatek când a descoperit desertul.
Răspunsul a venit imediat de la Chris Widmaier, directorul de comunicare al USTA. "Am observat că mereu verifici trofeele pe care le câștigi. De data asta, am vrut să găsești ceva înăuntru", i-a transmis acesta.
Nu a fost primul moment în care Swiatek a fost extrem de surprinsă, într-o seară de vis pentru ea. În timpul partidei, în setul secund, când disputa căpăta accente dramatice, cei care s-au ocupat de transmisiune l-au surprins pe Matthew Perry în tribune.
Acesta a apărut pe ecranele de pe Arthur Ashe în prim plan, creându-i câteva momente de surpriză lui Swiatek. Poloneza e mare fan "Friends", iar Chandler, personajul interpretat de celebrul actor e eroul său preferat din celebrul serial de comedie.
Pe twitter, Iga s-a amuzat de surpriza de care a avut parte, explicând că să îl vadă pe Perry pe ecrane a fost un moment care a făcut-o să își piardă complet concentrarea preț de câteva secunde.
TOP 5 cele mai frumoase puncte ale lui Switek, la US Open 2022
picture

US Open : Top 5 Iga Swiatek

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo