Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu e în turul 2 la US Open 2022: victorie mare cu Mertens! România are 3 jucătoare în runda a doua la New York

Irina Aldea

Actualizat 31/08/2022 la 05:20 GMT+3

Irina Begu, ultima reprezentată a României care a luat startul în turul inaugural, s-a calificat în turul secund după ce a trecut de Elise Mertens în 3 seturi foarte disputate.

Irina Begu, victorie mare cu Elise Mertens la US Open 2022! Românca e în turul 2 la New York

Irina Begu, a 42-a jucătoare a lumii, s-a calificat în turul secund la US Open 2022, sportiva noastră impunându-se în fața capului de serie numărul 32, Elise Mertens. Irina Begu s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 25 de minute de joc.
În continuare, Irina Begu se va duela cu Yue Yuan pentru un loc în turul al treilea la US Open, după ce jucătoarea din China a trecut de Fourlis. Aceasta a fost cea de-a patra întâlnire directă dintre Irina Begu și Elise Mertens. Românca s-a impus în premieră în fața belgiencei.
CITEȘTE ȘI:

Irina Begu, calificare spectaculoasă în turul 2 la US Open! România continuă cu 3 reprezentante în concurs

Acum, România mai are în concurs trei reprezentante din 5 prezente inițial pe tablou. E vorba despre Gabriela Ruse, care se va duela în turul secund cu Coco Gauff, Sorana Cîrstea, care va da peste Belinda Bencic în runda secundă de la Flushing Meadows, și Irina Begu.
În prima zi de concurs la New York, Simona Halep a fost eliminată în mod surprinzător, ea fiind urmată de Jaqueline Cristian. Irina nu a trecut niciodată mai departe de turul secund la US Open, fază a competiției în care a ajuns în 3 rânduri, în 2012, 2014 și 2018, însă în 2022 are o șansă mare de a face în sfârșit pasul spre turul 3.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 30 august, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo