Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jessica Pegula, imaginile turneului la US Open. A venit la conferința de presă cu berea după ea: "Mă ajută"

Irina Aldea

Publicat 08/09/2022 la 18:12 GMT+3

Jessica Pegula a fost eliminată de la US Open 2022 în faza sferturilor de finală, iar la conferința de presă a apărut mai destinsă ca niciodată, savurând o bere și pregătindu-se pentru controlul antidoping.

Jessica Pegula

Credit imagine: Getty Images

Iga Swiatek a fost mult prea puternică pentru Jessica Pegula. Americanca nu a reușit să trimită meciul din sferturi în decisiv și a cedat în fața liderului mondial din WTA cu scorul de 3-6, (4) 6-7, la capătul unui meci care a durat o oră și 55 de minute de joc. La conferința de presă, americanca și-a exprimat dezamăgirea pentru rezultat, însă le-a mărturisit jurnaliștilor că berea o ajută să treacă mai ușor peste înfrângere.
"La naiba! Îmi pare rău, dar e nasol. E cumplit. Mi-aș fi dorit să câștig primul meu trofeu de Grand Slam acasă. Aș fi vrut să nu joc cu Iga Swiatek sau cu Ashleigh Barty în fiecare sfert de finală pe care îl joc în Grand Slam-uri. Se pare că ele sunt jucătoarele care nu prea pierd. Nu știu, sunt puțin dezamăgită acum", a spus Jessica Pegula la conferința de presă.
CITEȘTE ȘI:

Jessica Pegula a venit cu berea după ea la conferința de presă de la US Open

"Îmi place berea Heineken", a spus o jurnalistă la conferință, văzând-o pe Jessica Pegula că nu ezită să savureze o bere cu alcool după înfrângerea suferită. "Mersi, o beau pentru că încerc să mă ușurez pentru testul antidoping. Dar e adevărat și că mă ajută să trec peste înfrângere", a fost replica savuroasă a sportivei din SUA.
Iga Swiatek, liderul mondial din WTA, o va întâlni în continuare pe Aryna Sabalenka, favorita numărul 6 pe tabloul feminin. La New York, Iga Swiatek le-a învins pe Paolini, Stephens, Davis, Niemeier și Pegula, cedând un singur set în partida din optimile de finală. De cealaltă parte, Aryna Sabalenka le-a învins pe Harrison, Kanepi, Burel, Collins și Pliskova, cedând două seturi.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 8 septembrie, transmisiuni Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo