Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios, în mijlocul unei noi controverse! Australianul s-a plâns că în tribune se fumează marijuana

Eurosport
DeEurosport

Publicat 01/09/2022 la 13:37 GMT+3

Nick Kyrgios a oferit unul dintre cele mai bizare momente ale acestei ediții de US Open. Australianul l-a sesizat pe arbitru că simte miros de marijuana în timpul meciului cu Benjamin Bonzi.

Kyrgios s-a plâns că un spectator fumează marijuana, în timpul meciului cu Bonzi de la US Open

Articol scris de Dani Morar
Nick Kyrgios îl conducea cu 7-6 4-3 pe Benjamin Bonzi, într-un meci din turul 2 de la US Open, când australianul s-a dus la arbitrul de scaun pentru a se plânge că simte un miros nefiresc pentru o competiție sportivă.
"La naiba, este miros de marijuana. E marijuana. Evident că nu o să mă plâng dacă lumea mănâncă. Dar atunci când un jucător are astm și aleargă dintr-o parte în alta nu este tocmai ideal", a spus Kyrgios.
Arbitrul a intervenit, iar incidentul nu a degenerat. "Doamnelor și domnilor, vă reamintesc că nu puteți fuma în incinta arenei", a fost anunțul făcut de arbitru.
Nick Kyrgios a reușit să depășească momentul și s-a impus în 4 seturi. 7-6 6-4 4- 6-4 a fost scorul final al partidei cu Bonzi. În turul următor, australianul îl va întâlni pe favoritul local, americanul Jack Wolf. Dacă trece de Wolf, Kyrgios poate da peste Daniil Medvedev în optimi.
Citește și:

Nick Kyrgios s-a plâns de atmosfera de la US Open

La conferința de presă de după partida cu Benjamin Bonzi, Kyrgios s-a declarat iritat de atmosfera de la New York. Jucătorul de pe locul 25 ATP a precizat că suferă de astm și nu se poate concentra destul pe respirație și pe ceea ce trebuie să facă în timpul meciului.
"Oamenii nu știu, dar am astm. Când alerg mă chinui să respir corect. La US Open este o altfel de atmosferă. Simt că la Wimbledon a fost cel ami bine din acest punct de vedere. La Australian Open mă simt tare bine, fiind un jucător de-al casei. Dar aici în New York este tot timpul gălăgie. La fiecare punct abia auzi deciziile arbitrului. În jumătate din timp nu îmi pot auzi nici echipa din cauza gălăgiei.
A fost haos astăzi pe arenă. Pentru cineva care se concentrează cu greu este enervant. Am încercat să mă calmez și să ies cu bine din anumite situații. A fost greu deoarece eram distras", a spus Kyrgios.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo