Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Martina Navratilova, mesaj clar pentru Simona Halep înainte de US Open 2022: "Personalitatea ei nu se potrivește!"

Irina Aldea

Publicat 29/08/2022 la 18:54 GMT+3

Martina Navratilova a vorbit despre tabloul feminin de la US Open și deși o vede capabilă pe Simona Halep, nu crede că jocul româncei se potrivește pe terenurile de la Flushing Meadows.

Simona Halep, Martina Navratilova

Credit imagine: Getty Images

Luni a început US Open, iar Martina Navratilova a desemnat câteva jucătoare care ar putea să se impună la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Toți analiștii sunt de acord că acest US Open este unul dintre cele mai deschise turnee de Grand Slam din istorie. Desigur, acest aspect nu este o noutate în circuitul feminin, dar adevărul este, susține Navratilova, că există multe motive pentru a urmări îndeaproape evoluțiile jucătoarelor la New York.
Martina Navratilova a vorbit deja cu câteva zile în urmă despre retragerea Serenei Williams, iar de curând a vorbit pentru WTA într-un interviu în care a indicat câteva dintre principalele candidate la titlu. Ea vorbește în detaliu despre Emma Răducanu, scade așteptările în jurul Simonei Halep și își dezvăluie convingerea că este foarte posibil să vedem o nouă campioană de Grand Slam după aceste două săptămâni la New York.
CITEȘTE ȘI:

Martina Navratilova a desemnat favoritele la titlu la US Open 2022

"Este o nebunie cum este tenisul feminin în acest moment. Câștigătoarea, oricare ar fi ea, nu va surprinde pe nimeni. Cred că sunt multe jucătoare de tenis capabile să reușească și cea care va fi cea mai inspirată va fi victorioasă. Mi se pare foarte posibil să vedem o nouă campioană. Dacă ar trebui să aleg câteva nume, aș rămâne cu Madison Keys și Cori Gauff", a transmis Navratilova, care a continuat să vorbească despre Jessica Pegula și Maria Sakkari, alte două jucătoare de tenis care visează la un succes la un turneu de Grand Slam.
"Cred că Pegula nu are o armă evidentă și asta o face să treacă neobservată, dar este foarte constantă, se mișcă bine și lovește mingea. În ceea ce o privește pe Sakkari, cred că este o luptătoare, dar joacă prea strâns. suprasolicitată fizic și, emoțional, chiar pune prea multă intensitate. În tenis trebuie să joci intens, dar și să te simți liber și relaxat", a mai spus Navratilova pentru WTA.
WTA: Cine câștigă marele trofeu la US Open?

Martina Navratilova nu crede în succesul Simonei Halep la US Open 2022

Deși pe lista bookmakerilor e a doua favorită, Simona Halep nu e văzută de Navratilova cu prea mari șanse la US Open. Românca vine după o victorie importantă la Toronto, dar Navratilova reduce așteptările: "Consider că aceste terenuri sunt prea rapide pentru jocul ei și nu cred că personalitatea ei se potrivește prea bine cu mediul newyorkez; chiar și așa, este o jucătoare de tenis de luat în seamă", a spus Navratilova, înainte de a vorbi despre Răducanu. "Nu este ușor să petreci un sezon întreg schimbând antrenori și asumându-ți filosofii diferite. Procesarea tuturor informațiilor care vor fi ajuns la tine va fi complicată, dar nu exclud să reediteze titlul aici", spune ea.
Martina Navratilova nu se oprește aici și completează lista cu posibile câștigătoare la ediția din acest de la US Open: "Aș spune că Daria Kasatkina este foarte periculoasă și cred că Jil Teichmann trebuie urmărită cu atenție. De asemenea, trebuie luată în calcul și Petra Kvitova, care a arătat un nivel foarte bun la Cincinnati, deși de obicei îi este greu să joace în medii umede. Îmi place cum concurează Caroline Garcia, poate să obțină un rezultat bun aici", a mai spus Navratilova pentru WTA.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 29 august, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo