Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mats Wilander a analizat eliminarea Simonei Halep de la US Open! Ce a remarcat în jocul româncei

Bianca Dumitru

Publicat 29/08/2022 la 23:47 GMT+3

Simona Halep a fost eliminată de la US Open în primul tur, fiind învinsă în 3 seturi de Daria Snigur, jucătoare venită din calificări. Mats Wilander a comentat înfrângerea fostului lider WTA, explicând ce nu a mers bine azi pentru româncă.

Barbara Schett și Mats Wilander, despre Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep, a șaptea favorită de pe tabloul de simplu de la US Open, a cedat încă din primul tur la US Open după ce a fost învinsă de Daria Snigur, jucătoare venită din calificări.
Ucraineanca, locul 125 WTA, s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră și 41 de minute de joc.
picture

Așa s-a încheiat meciul de coșmar al Simonei Halep la US Open! Daria Snigur, partida carierei

După meci, experții Eurosport au încercat să explice eșecul surprinzător al Simonei Halep. Barbara Schett și Mats Wilander au comentat înfrângerea fostului lider WTA, punctând că românca nu a reușit să își găsească ritmul potrivit.
Wilander a adăugat că Simona nu mai arată aceeași dorință de a câștiga fiecare meci, așa cum o făcea atunci când era mai tânără, și a vorbit despre caracteristicile jocului pe hard, care nu îi sunt pe plac sportivei din țara noastră.
Citește și:

Simona Halep, OUT în primul tur la US Open

"Snigur are un stil neortodox cu acea dreaptă, am văzut-o... O mare surpriză, mare victorie pentru ucraineancă și un mare dezastru pentru Simona... Halep nu și-a găsit ritmul, a greșit multe mingi.
(n.r. De ce nu se descurcă prea bine la US Open?) Poate e prea rapidă suprafața, prea rapide mingile, în rest s-a descurcat bine la celelalte turnee de Grand Slam.
Cred că nu a găsit tactica potrivită, nu a știut dacă să fie agresivă sau să joace defensiv... Pe iarbă, pe zgură, îi vine totul mult mai natural, pe hard îi e mai greu.
Cred că înainte se vedea când era frustrată că nu câștiga vreun meci, dar nu mai e la fel. Nu, nu îi convine când pierde vreun meci, da, continuă să lupte pentru victorii, dar nu mai simte aceeași nevoie de a câștiga.
Să câștigi trebuie să fie cel mai important lucru din viața ta atunci când ești pe teren, iar Simonei pare să nu îi fie ușor să facă asta", a declarat Mats Wilander la Eurosport.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo