Simona Halep, a șaptea favorită de pe tabloul de simplu de la US Open, a cedat încă din primul tur la US Open după ce a fost învinsă de Daria Snigur, jucătoare venită din calificări.
Ucraineanca, locul 125 WTA, s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră și 41 de minute de joc.

Așa s-a încheiat meciul de coșmar al Simonei Halep la US Open! Daria Snigur, partida carierei

Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
ACUM 11 ORE
După meci, experții Eurosport au încercat să explice eșecul surprinzător al Simonei Halep. Barbara Schett și Mats Wilander au comentat înfrângerea fostului lider WTA, punctând că românca nu a reușit să își găsească ritmul potrivit.
Wilander a adăugat că Simona nu mai arată aceeași dorință de a câștiga fiecare meci, așa cum o făcea atunci când era mai tânără, și a vorbit despre caracteristicile jocului pe hard, care nu îi sunt pe plac sportivei din țara noastră.
Citește și:

Simona Halep, OUT în primul tur la US Open

"Snigur are un stil neortodox cu acea dreaptă, am văzut-o... O mare surpriză, mare victorie pentru ucraineancă și un mare dezastru pentru Simona... Halep nu și-a găsit ritmul, a greșit multe mingi.
(n.r. De ce nu se descurcă prea bine la US Open?) Poate e prea rapidă suprafața, prea rapide mingile, în rest s-a descurcat bine la celelalte turnee de Grand Slam.
Cred că nu a găsit tactica potrivită, nu a știut dacă să fie agresivă sau să joace defensiv... Pe iarbă, pe zgură, îi vine totul mult mai natural, pe hard îi e mai greu.
Cred că înainte se vedea când era frustrată că nu câștiga vreun meci, dar nu mai e la fel. Nu, nu îi convine când pierde vreun meci, da, continuă să lupte pentru victorii, dar nu mai simte aceeași nevoie de a câștiga.
Să câștigi trebuie să fie cel mai important lucru din viața ta atunci când ești pe teren, iar Simonei pare să nu îi fie ușor să facă asta", a declarat Mats Wilander la Eurosport.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, la 31 de ani. Cu ce rămâne după un sezon în care ne-a adus aminte de "vintage Simo"
IERI LA 09:59
Tenis
ESPN a făcut deja predicțiile pentru 2023! Surpriză mare: La ce turneu major se impune Simona Halep
26/09/2022 LA 15:00