Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

John McEnroe și Barbara Schett, dezamăgiți de atitudinea avută de Iga Swiatek la US Open: "Lovitură sub centură"

Irina Aldea

Publicat 05/09/2022 la 00:13 GMT+3

Iga Swiatek a făcut un gest care a uimit pe toată lumea în meciul cu Lauren Davis, gest care a fost criticat atât de John McEnroe, cât și de Barbara Schett.

Iga Swiatek

Credit imagine: Getty Images

Iga Swiatek a avut un parcurs fără greșeală până acum la US Open, calificându-se în optimile de finală după victoriile în minim de seturi cu Jasmine Paolini, Sloane Stephens și Lauren Davis. Pentru un loc în sferturi, liderul mondial se va duela cu Jule Niemeier (108 WTA), meci în care pornește cu prima șansă.
Ieri dimineață, în meciul cu Lauren Davis, americanca a încercat s-o paseze pe Swiatek în setul 2, la 2-0, dar cumva, poloneza a reușit să trimită mingea în terenul advers. Davis a fugit spre fileu și a rezolvat punctul, dar Swiatek a făcut un gest ca de portar de fotbal, în speranța că o va intimida și distrage pe adversara ei. Gestul polonezei nu a fost deloc apreciat de experții Eurosport, John McEnroe și Barbara Schett.
picture

Iga Swiatek, "portarul de fotbal". Cum a vrut poloneza "s-o sperie" pe Davis la fileu, la US Open

CITEȘTE ȘI:

McEnroe și Schett, dezamăgiți de atitudinea avută de Iga Swiatek la US Open

John McEnroe și Barbara Schett au analizat, la Eurosport, comportamentul Igăi Swiatek în meciul cu Lauren Davis din turul al treilea de la US Open (6/3, 6/4): "Nu cred că este corect. Este ca o lovitură sub centură. Nu cred că Iga ar trebui să facă asta. Se descurcă foarte bine și fără ea, dar e în regulă. Are doar 21 de ani, mai târziu va înțelege că nu ar trebui să se comporte așa", a spus McEnroe. "Este un pic enervant, nu-i așa? Îmi amintesc că Tsonga făcea asta. Sunt de acord că este destul de deranjant pentru adversar", a adăugat Shett.
În urma victoriei obținute cu Davis, Iga Swiatek și-a egalat cel mai bun rezultat al său la US Open: optimile de finală, fază atinsă de asemenea și anul trecut. Până acum, Swiatek a trecut la New York de Paolini, Stephens și Davis, fără a ceda niciun set.Cel mai bun rezultat al Igăi la turneele de Grand Slam a fost atins la Roland Garros, acolo unde poloneza a cucerit două titluri, în 2020 și 2022. Pe hard, ea a ajuns în semifinale la Australian Open chiar la începutul acestui sezon.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 4 septembrie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo