Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Patrick Mouratoglou, prima reacție după eliminarea Simonei Halep de la US Open! "O mare dezamăgire"

Bianca Dumitru

Publicat 31/08/2022 la 20:07 GMT+3

Simona Halep a fost eliminată de la US Open în primul tur, fiind învinsă în 3 seturi de Daria Snigur, jucătoare venită din calificări. Antrenorul româncei, Patrick Mouratoglou, a comentat ceea ce s-a întâmplat în ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, înfrângere dureroasă la US Open 2022! Românca, eliminată în turul 1 de Daria Snigur

Simona Halep, a șaptea favorită de pe tabloul de simplu de la US Open, a cedat încă din primul tur, după ce a fost învinsă de Daria Snigur, jucătoare venită din calificări. Ucraineanca, locul 125 WTA, s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră și 41 de minute de joc.
La aproape 48 de ore de la eliminarea fostului lider WTA de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, antrenorul său a comentat rezultatul de la Flushing Meadows.
Patrick Mouratoglou a postat un mesaj pe conturile sale de pe rețelele de socializare, recunoscând că înfrângerea Simonei Halep a fost o dezamăgire. Tehnicianul francez s-a arătat, însă, încrezător că rezultatele româncei se vor îmbunătăți în perioada următoare.
"Din păcate, este sfârșitul sezonului nostru din SUA. S-a încheiat cu o mare dezamăgire imediat după un rezultat grozav cu titlul la Toronto.
Orice s-ar întâmpla, bine sau rău, ceea ce contează întotdeauna cel mai mult este încrederea în acest proces și sentimentul profund de a face lucrurile potrivite pentru a ajunge acolo unde ne dorim.
Mulțumesc, Simona Halep, pentru că ai dat totul în fiecare zi. Este tot ce ar putea cere un antrenor. Multumesc echipă, Arnaud Restifo si Candice.
Mulțumesc tuturor fanilor și în special românilor pentru că au fost incredibil de susținători atât la ​​victorie, cât și la înfrângere. Este timpul să ne pregătim pentru următoarele provocări", a transmis Patrick Mouratoglou, pe Facebook.
Citește și:

CE URMEAZĂ PENTRU HALEP, DUPĂ ELIMINAREA DE LA US OPEN

În acest moment, Simona Halep nu are creionat foarte clar programul următoarelor turnee. Îşi va lua o vacanţă în care să şteargă cu buretele insuccesul de la Flushing Meadows şi a-şi reîncărca bateriile.
"Habar n-am ce urmează, o să văd, o să vorbesc cu antrenorul meu. Vreau doar să mă odihnesc și să mă liniștesc după meciul ăsta. Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac, nu mai pot să schimb nimic. Privesc înainte și o să încerc să mă motivez să fiu mai bună la următoarele meciuri", a explicat fostul lider WTA pentru Eurosport.
picture

Simona Halep, interviu exclusiv după eliminarea din turul 1 la US Open

Cert e un lucru: Simona Halep a mai rămas cu un singur mare obiectiv în 2022: Turneul Campioanelor. Ca şi în cazul US Open, povestea de dragoste dintre Simona şi această competiţie nu e una cu "happy-end", independent unde s-a ţinut competiţia. Sportiva noastră a ajuns la o singură ediţie până în finală, în 2014, când a cedat la Serena Williams, după ce o învinsese pe aceasta, clar, în grupe.
Şansele ca Halep să se califice pentru Turneul Campioanelor au rămas mari, în contextul în care românca este pe locul 5 în WTA Race, la mică distanţă de locul 3, ocupat de Jessica Pegula (200 de puncte). În plus, sportiva clasată pe locul 4, Daria Kasatkina, a părăsit şi ea US Open din primul tur, astfel că nu va aduna puncte graţie turneului de la Flushing Meadows şi va rămâne lângă Simona Halep.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Programul zilei US Open
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo