Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, a doua favorită de la US Open! Cum arată cotele la câștigarea trofeului după tragerea la sorți

Bianca Dumitru

Actualizat 26/08/2022 la 11:11 GMT+3

Au mai rămas doar câteva zile până la startul ultimului Grand Slam din acest an, US Open, iar casele de pariuri au actualizat cotele pentru câștigarea trofeului, după dezvăluirea tablourilor principale.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Joi seară a avut dezvăluirea tablourilor principale de la US Open. După ce au aflat traseele virtuale ale sportivelor care se vor lupta pentru trofeu la Flushing Meadows, bookmaker-ii au actualizat cotele pentru câștigarea turneului.
Astfel, pe tabloul feminin, marea favorită la victoria supremă este Iga Swiatek, liderul clasamentului WTA, care are o cotă de 3,75.
Simona Halep este considerată de casele de pariuri ca având a doua șansă la câștigarea trofeului US Open, având o cotă de 7, iar următoarele poziții în topul favoritelor sunt ocupate de Aryna Sabalenka și Elena Rybakina, ambele cotate cu 13.
Printre principalele 10 sportive cu șanse la câștigarea titlului de Grand Slam de la New York se remarcă, potrivit cotelor Unibet, Cori Gauff (cotă 14), Emma Răducanu (cotă 17) și Ons Jabeur (cotă 22).
Top 10 favorite la US Open
WTA: Cine câștigă marele trofeu la US Open?
Citește și:

CUM ARATĂ TABLOUL FEMININ LA US OPEN 2022

În primul meci de la US Open 2022, Serena Williams se va duela cu muntenegreanca Danka Kovinic, aflată pe locul 80 WTA. Dacă trece de Kovinic, pe care nu a mai întâlnit-o niciodată în circuitul WTA, legendara tenismenă din SUA se va duela cu învingătoarea dintre Anett Kontaveit, al doilea cap de serie, și Jaqueline Cristian.
Pe lângă Serena Williams, care încearcă să egaleze recordul all-time deținut de Margaret Court, de 24 de titluri de Grand Slam, Iga Swiatek încearcă de asemenea să câștige primul ei titlu de Grand Slam la Flushing Meadows.
Poloneza, lider mondial în clasamentul WTA, se va duela în turul inaugural cu Jasmine Paolini, pentru ca în turul 2 să dea peste campioana din 2017 de la US Open, Sloane Stephens. Swiatek se poate întâlni ulterior cu Alexandrova (favorita numărul 28), apoi cu Ostapenko în optimi (favorita numărul 16).
În sferturi, Swiatek poate da peste Pegula, în semifinale peste Badosa, iar în marea finală peste Kontaveit, în cazul în care capii de serie își respectă statutul.
Campioana en-titre de la US Open, Emma Răducanu, se va duela în turul inaugural cu Alize Cornet, care a avut un sezon 2022 extrem de bun la turneele de Grand Slam. Aflată pe locul 37 WTA, franțuzoaica a ajuns în premieră anul acesta în sferturile de finală ale unui turneu major, la Australian Open 2022.
În privința jucătoarelor din România, Simona Halep va debuta la Flushing Meadows cu o jucătoare venită din calificări. Apoi, în turul al doilea, campioana noastră ar urma să joace cu învingătoarea meciului dintre Magdalena Frech și Rebecca Marino.
În turul 3 al US Open, Simona Halep ar putea da peste Jil Teichamnn, iar în optimi s-ar putea duela cu Cori Gauff sau Madison Keys.
În sferturi, fostul lider WTA ar urma să joace cu Maria Sakkari, Caroline Garcia sau Beatriz Haddad Maia, iar în semifinale ar putea da peste Kontaveit ori Jabeur.
Dacă va ajunge până în finală, Halep s-ar putea lupta pentru trofeu cu Iga Swiatek, Jessica Pegula, Paula Badosa sau Aryna Sabalenka.
Cu cine joacă celelalte românce în primul tur la US Open:
Irina Begu - Elise Mertens (favorita numărul 32)
Sorana Cîrstea - Laura Siegemund
Gabriela Ruse - Daria Saville
Jaqueline Cristian - Anett Kontaveit (favorita numărul 2)
picture

US Open 2022, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, din 29 august

US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo