Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, gata de sezonul american! Mesajul româncei pentru fani la plecarea în Statele Unite

Nicu Savin

Publicat 27/07/2022 la 20:37 GMT+3

Simona Halep a plecat spre Statele Unite ale Americii, acolo unde va juca 3 turnee înainte de US Open, ultimul Grand Slam al anului. Românca a postat un mesaj pe contul persona de Instagram, în care și-a manifestat nerăbdarea de a-i întâlni pe fani.

Simona Halep, meci "de pus în ramă" la Wimbledon, cu Paula Badosa! Românca a cedat doar 3 game-uri

Simona Halep a făcut un sezon bun pe iarbă, ajugând până în semifinale la Wimbledon. Ulterior, sportiva noastră și-a luat o mică vacanță și apoi a reluat pregătirile în România. Astăzi, Simona a plecat spre Statele Unite, acolo unde va participa la 3 turnee pregătitoare pentru US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player în perioada 29 august-11 septembrie.
A 16-a jucătoare a lumii și-a anunțat plecarea spre SUA prin intermediul unei postări pe contul personal de Instagram, în care s-a arătat nerăbdătoare să-și întâlnească fanii de peste Ocean.
"Deja în drumul meu spre Washington. Abia aștept să vă întâlnesc pe toți la Citi OPen, săptămâna viitoare", a scris Simona.
Simona Halep

Simona Halep va juca în premieră la Washington

Primul turneu din sezonul american la care va concura Simona va fi cel de la Washington, la care nu a mai participat niciodată în carieră. Românca (16 WTA) va fi a 3-a favorită la competiția din capitala Statelor Unite, după Jessica Pegula (7 WTA), capioana en-titre, și Emma Răducanu (10 WTA). Victoria Azarenka, Elise Mertens sau Sloane Stephens sunt alte jucătoare cu nume prezente pe lista de start. Turneul de la Washington face parte din categoria WTA 250 și este dotat cu premii în valoare de 251.750 de $.
Ulterior, Simona va participa la două turnee din categoria Premier Mandatory: Toronto (8-14 august) și Cincinnati (15-21 august). La Openul Canadei (Toronto / Montreal), Simona a câștigat trofeul în două rânduri, în 2016 (a învins-o în finală pe Madison Keys), respectiv 2018 (a învins-o în finală pe Sloane Stephens). Românca mai are și o finală pierdută, în 2015, contra Belindei Bencic.
La Cincinnati, Halep a ajuns de 3 ori până în ultimul act, dar a pierdut de fiecare dată: 2015 (cu Serena Williams), 2017 (cu Garbine Muguruza) și 2018 (cu Kiki Bertens).
Evident, marele obiectiv al Simonei Halep este US Open, singurul Grand Slam la care nu a ajuns niciodată în finală. Cea mai bună performanță a sa la Flushing Meadows este o semifinală jucată în 2015, pierdută cu Flavia Pennetta.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo