Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea pierde cu Bencic și își încheie parcursul la US Open în turul al doilea

Alex Masgras

Publicat 01/09/2022 la 20:36 GMT+3

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al doilea de la US Open, după ce românca a pierdut duelul cu Belinda Bencic, scor 6-3, 5-7, 2-6.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea și-a încheiat parcursul din acest an de la US Open în turul al doilea, după ce a fost învinsă de Belinda Bencic, scor 6-3, 5-7, 2-6, la capătul unei partide care a durat 2 ore și 26 de minute.
Sorana Cîrstea a făcut un prim set foarte bun. Chiar dacă Bencic a făcut primul break al partidei, Sorana a venit cu un răspuns perfect în game-ul următor. Condusă cu 0-40, ea a câștigat următoarele cinci puncte și a făcut rebreak. La 4-3, ea a realizat un nou break, iar în game-ul următor, pe propriul serviciu, ea a închis primul set la 6-3.
Citește și:

Sorana Cîrstea se oprește în turul al doilea de la US Open

Debutul setului secund a fost echilibrat, cu ambele jucătoare reușind game-uri bune pe propriul serviciu. La 2-1 pentru Bencic, Sorana a salvat trei mingi de break, după care a reușit să câștige pe serviciul adversarei și în setul secund. A urmat apoi un alt game complicat pe propriul serviciu pentru Sorana, în care a salvat alte două mingi de break, dar românca a reușit să ducă scorul la 4-2 și părea că se îndreaptă către obținerea calificării în turul al treilea.
picture

Sorana Cîrstea, ieșire nervoasă în timpul partidei cu Bencic de la US Open! Cum a reacționat

La 5-4, atunci când servea pentru meci, românca nu a reușit să închidă partida setul câștigat în cele din urmă Bencic cu 7-5, după ce aceasta a câștigat patru game-uri la rând. În setul decisiv, la 2-1 pentru Bencic, Cîrstea a pierdut din nou pe propriul serviciu, iar românca nu a reușit să își revină. În cele din urmă, jucătoarea din Elveția a închis partida cu 6-2 în decisiv.
Aceasta este prima victorie a Belindei Bencic în fața Soranei Cîrstea, după ce românca se impusese în precedentele două partide.
În turul al treilea, Belinda Bencic o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Karolina Pliskova (22 WTA) și Marie Bouzkova (41 WTA).
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 1 septembrie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo