Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea de la US Open, după victoria cu Laura Siegemund

Alex Masgras

Publicat 30/08/2022 la 20:19 GMT+3

Sorana Cîrstea a obținut calificarea în turul al doilea de la US Open. În primul tur de la New York, românca a trecut în două seturi de Laura Siegemund din Germania, scor 6-4, 6-4.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea s-a calificat marți în turul al doilea al turneului de la US Open. Românca de pe locul 37 WTA a învins-o pe Laura Siegemund (182 WTA) din Germania, scor 6-4, 6-4, la capătul unei partide care a durat o oră și 48 de minute.
Sorana a început bine partida, cu un break pe primul game al jucătoarei din Germania pe propriul serviciu, dar nu a reușit să își consolideze avantajul obținut pe serviciul adversarei. Același lucru s-a repetat și câteva game-uri mai târziu, dar Sorana a reușit să câștige primul set după ce a realizat al treilea break al partidei.
picture

Sorana Cîrstea și-a adjudecat victoria în primul tur de la US Open cu un break! Punctul final

Citește și:

Sorana Cîrstea, în turul secund de la US Open

Setul secund a început cu game-uri albe realizate de cele două jucătoare, după care a urmat un break reușit de Siegemund. La 3-4 însă, Sorana a reușit rebreak-ul, după ce a revenit de la 15-40, iar jocul s-a întors în favoarea româncei. Sorana nu a mai cedat niciun game până la finalul partidei pe care a încheiat-o cu un nou break, obținând calificarea în turul secund cu 6-4, 6-4.
Aceasta a fost a doua victorie a Soranei Cîrstea în fața Laurei Siegemund, după ce a mai învins-o și în urmă cu șase ani, la Madrid. În 2019, la Miami, Siegemund a înregistrat prima și singura victorie în fața româncei.
În turul secund de la US Open, Sorana Cîrstea o va întâlni pe câștigătoarea duelului dintre Andrea Petkovic și Belinda Bencic.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo