Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, reacție savuroasă despre un spectator de la meciul cu Baez! "Iubita lui nu va putea să doarmă deloc"

Bianca Dumitru

Publicat 03/09/2023 la 09:47 GMT+3

Daniil Medvedev s-a calificat în optimi la US Open, după ce l-a învins în 3 seturi pe Sebastian Baez. La finalul partidei, rusul a vorbit despre publicul care a rămas să-i încurajeze, glumind la adresa unui spectator care a strigat "Vamos" tot meciul.

Medvedev - Baez - US Open Rezumat

Daniil Medvedev s-a calificat în această dimineață în optimile turneului de la US Open, după ce a trecut în 3 seturi de Sebastian Baez (locul 32 ATP). Rusul, cap de serie nr. 3, s-a impus cu 6-2, 6-2, 7-6 (6), după două ore și 34 de minute de joc.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
La finalul partidei, care s-a încheiat după ora 1 noaptea (ora New York-ului), Daniil Medvedev a ținut să le mulțumească celor prezenți în tribune pentru sprijinul acordat la o oră atât de târzie.
Rusul a făcut-o, însă, în stilul său caracteristic, glumind cu privire la faptul că spectatorii au învățat că nu trebuie să facă gălăgie între primul și cel de-al doilea serviciu.
În plus, Medvedev a vorbit despre entuziasmul unuia dintre cei din tribune, care a strigat tot meciul "Vamos, vamos", spunând că această încântare nu-i va permite să doarmă deloc toată noaptea.
Citește și:

Daniil Medvedev, o nouă reacție savuroasă la US Open

"Sunteți minunați, vă mulțumesc că nu ați strigat între primul și al doilea serviciu! Sunteți minunați, dar cred că e un tip, nu știu dacă are iubită sau soție, dar dacă are, nu știu dacă ea va putea să doarmă pentru că cred că el este atât de entuziasmat încât toată noaptea va striga 'Vamos, vamos, vamos, vamos' non-stop, așa că îmi pare rău pentru ei", a declarat Daniil Medvedev.
În optimi, Daniil Medvedev îl va înfrunta pe Alex De Minaur, favoritul nr. 13, care l-a învins noaptea trecută în turul 3 pe Nicolas Jarry, scor 1-6, 3-6, 2-6. Va fi a șaptea confruntare directă dintre Medvedev și De Minaur, rusul conducând la numărul de victorii cu 4-2.
De remarcat faptul că australianul a obținut singurele victorii în fața lui Medvedev în ultimele două meciuri, disputate în noiembrie 2022, la Paris, și august 2023, la Toronto.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo