Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, 4 zile de pauză după titlul de la US Open! "Ni se va alătura miercuri! Vineri joacă primul meci!"

Irina Aldea

Publicat 11/09/2023 la 19:52 GMT+3

Novak Djokovic nu are parte de pauză după titlul cucerit la US Open! Sârbul va reveni pe teren încă de vineri pentru confruntarea din Davis Cup cu Spania. Căpitanul nejucător al Serbiei, Viktor Troicki, a confirmat această informație, precizând că Nole e așteptat alături de echipă încă de miercuri.

Djokovic - Medvedev - US Open Rezumat

Novak Djokovic a câştigat pentru a patra oară în carieră (după cele din 2011, 2015 și 2018) marele trofeu de la US Open, după ce l-a învins în finală pe rusul Daniil Medvedev, cu 6-3, 7-6 (7/5), 6-3, duminică, la New York. Sârbul a devenit cel mai titrat tenismen din istorie încă de la Roland Garros, acolo unde l-a depășit pe marele său rival, Rafael Nadal.
picture

Novak Djokovic, 24! Cele mai tari puncte din finala de la US Open, cu Daniil Medvedev

Nole nu are de gând să sărbătorească pentru prea mult timp succesul incredibil de la US Open, astfel că va reveni pe teren pentru faza grupelor din Cupa Davis, care va avea loc între 12 și 17 septembrie la Valencia. După anunțul neparticipării lui Alcaraz pentru echipa Spaniei, toată lumea s-a întrebat ce va decide Nole. Într-adevăr, sârbul ar fi putut lua o pauză binemeritată după epopeea de la New York, dar și-a respectat promisiunea față de Serbia.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic revine vineri pe teren, la 4 zile după ce a cucerit titlul la US Open

Căpitanul nejucător al Serbiei, Viktor Troicki, a confirmat prezența lui Djokovic în cadrul conferinței de presă, felicitându-l de asemenea pentru ce a reușit la New York: "După ce a câștigat aseară US Open, primul lucru pe care aș vrea să îl fac este să îl felicit. Este o realizare incredibilă, atât pentru tenis, cât și pentru lumea sportului în general.
Nu-mi amintesc să fi existat o asemenea reușită în lumea sportului, așa că îl felicit din toată inima. Din fericire pentru noi, la începutul anului a mărturisit că unul dintre marile sale obiective pentru 2023 este Cupa Davis și să facă parte din această echipă, să participe din nou la aceste bătălii, așa că îl așteptăm miercuri să ni se alăture, unde va începe să se antreneze cu noi", a transmis Troicki.
Djokovic va lipsi de la primul meci împotriva Coreei de Sud, deoarece va zbura mai întâi la Belgrad pentru o scurtă sărbătoare în țara natală. Apoi va lua un avion spre Spania pentru a se alătura echipei Serbiei. El va debuta vineri împotriva echipei Spaniei, iar sâmbătă va înfrunta Cehia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo