Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

McEnroe e convins că există o finală mai bună decât Alcaraz – Djokovic la US Open: "Ar fi grozav!"

Irina Aldea

Publicat 04/09/2023 la 21:33 GMT+3

John McEnroe a fost întrebat la US Open dacă e de părere că Alcaraz și Djokovic vor disputa marea finală masculină la Flushing Meadows. Americanul a recunoscut că ar fi extrem de interesant un astfel de duel, dar că și-ar dori totuși un american în ultimul act.

Rezumatul finalei incredibile, de aproape 4 ore, dintre Djokovic și Alcaraz, de la Cincinnati

Încă de la începutul US Open a existat un interes aparte pentru finala masculină de la US Open, mai ales cu gândul la posibilitatea confruntării dintre Carlos Alcaraz, primul favorit și campion en-titre, și Novak Djokovic, cel mai titrat tenismen din istorie. Americanii totuși speră că la 20 de ani de la victoria lui Roddick, un favorit al gazdelor va produce surpriza și va juca duminică pentru marele trofeu.
Betano, US Open 2023
Toată emoția de la US Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
McEnroe a vorbit pentru RMC Sport despre ce își dorește să vadă în această finală de la US Open. Câștigător a șapte titluri de Grand Slam, McEnroe a recunoscut că i-ar plăcea să să vadă o finală Alcaraz – Djokovic, dar că mai are s-ar entuziasma la ideea de a urmări un compatriot în ultimul act.
CITEȘTE ȘI:

McEnroe e convins că există o finală mai bună decât Alcaraz – Djokovic la US Open

"Cred că ar fi extraordinar, evident, dacă Tiafoe ar mai trece un tur. Anul trecut i-a învins pe Rafa, Rublev, a dus în setul 5 confruntarea cu Alcaraz. Cred că este și mai înfometat astăzi. Își dorește mai mult ca niciodată. Ar putea fi foarte interesant pentru tenisul american să aibă un sportiv în finală, după 20 de ani.
Înainte de turneu, mi-am spus 'Ok, ne vom delecta cu Djokovic împotriva lui Alcaraz, această legendă împotriva acestui incredibil star în ascensiune'. Pentru mine ar fi meciul pe care ar trebui să îl avem în finală, dacă nu cumva, în schimb, îl avem pe Frances sau Shelton, un american, în acel meci cu trofeul pe masă. Ar fi extraordinar, ar fi de-a dreptul grozav", a transmis McEnroe pentru RMC.
În plus, pentru aceeași sursă, McEnroe a dezvăluit împotriva cui ar fi vrut să joace dintre jucătorii activi din circuitul masculin: "(Râde) Mi-ar fi plăcut să joc cu Novak Djokovic. Dar cel mai greu meci pe care l-aș fi jucat ar fi fost împotriva lui Rafael Nadal la Roland Garros. Deși, nu! Nu aș vrea să fac asta! Să joc cu Novak pe iarbă sau pe hard ar fi fost provocarea supremă, văzând jocul meu împotriva jocului lui, pentru că el este dur, solid. Dar mi-ar fi plăcut să încerc asta. Nu cred că ar fi ieșit bine pentru mine, dar cred că i-aș fi ținut piept destul de bine", a mai spus John.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo