Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tatăl lui Ben Shelton îl face praf pe Djokovic, după harța de la US Open: "Și-a bătut joc de fiul meu!"

Irina Aldea

Publicat 15/09/2023 la 15:40 GMT+3

Tatăl și antrenorul lui Ben Shelton a vorbit pentru prima dată după meciul dintre fiul său și Novak Djokovic, din semifinalele de la US Open. Sârbul a imitat gestul americanului la finalul meciului pentru a-i răspunde acestuia pentru atitudinea îndrăzneață pe care a avut-o pe tot parcursul partidei din ultimul act.

Djokovic, pentru a 10-a oară în finala US Open! Nole a avut emoții cu Shelton doar în setul 3

Bryan Shelton e de părere că Novak Djokovic "vrea să fie iubit atât de mult" și și-a exprimat dezamăgirea că "un campion atât de mare" a ales să-și "bată joc" de fiul său. După victoria în patru seturi din sferturile de finală de la US Open în fața compatriotului Frances Tiafoe, Shelton a sărbătorit făcând un gest controversat, ca și cum apucă furca unui telefon și îl închide.
În semifinale, Djokovic, cel care și-a adjudecat marele trofeu duminică în finala cu Medvedev, l-a învins pe Shelton în minimum de seturi și a reacționat după ce a obținut victoria imitând gestul americanului de a sărbători închizând telefonul. Strângerea de mână care a urmat între cei doi la fileu a părut glacială.
CITEȘTE ȘI:

Tatăl lui Ben Shelton îl face praf pe Djokovic, după harța de la US Open

În conferința de presă de după meci, sârbul a oferit un răspuns caracteristic: "Îmi place modul în care sărbătorește Ben victoriile. Mi s-a părut foarte originală. Și eu l-am copiat. I-am furat gestul". Shelton, care a susținut că nu a văzut pe teren gestul numărului 1 mondial, și-a spus și el părerea după meci.
"Cred că dacă câștigi meciul, meriți să faci ce vrei. Când eram copil am învățat mereu că imitația este cea mai sinceră formă de lingușire, așa că asta e tot ce am de spus despre asta", a declarat jucătorul de 20 de ani. Într-un interviu acordat pentru GQ Sports, Bryan Shelton nu a părut să fie cel mai încântat de modul în care s-a bucurat Nole după victoria în fața fiului său.
"Novak rea să fie iubit atât de mult. A vrut să își bată joc de Ben la final. Nu a fost ceva ce a făcut doar pentru a-l copia pe Ben. A fost pentru a-și bate joc de el. Și e păcat, pentru că acest gest vine de la un campion atât de mare", a spus tatăl lui Ben. Antrenorul, fost număr 55 mondial, a discutat și despre modul în care Shelton s-a descurcat la Australian Open și US Open:
"Este vorba de modul în care privești aceste experiențe și înveți din ele. Cred că a făcut asta foarte bine. Fiecare înfrângere nu a făcut decât să-l motiveze să muncească mai mult și să reflecteze și să examineze părțile din jocul său pe care trebuie să continue să le îmbunătățească", a transmis americanul în vârstă de 57 de ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo