Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

US Open 2023 | Medvedev a trecut de Alcaraz și îl ia la țintă pe Djokovic. Ce a spus rusul despre finala de mâine seară

Ion Alexandru

Publicat 09/09/2023 la 09:03 GMT+3

Daniil Medvedev a reușit o prestație magnifică în semifinala de la US Open și a trecut în 4 seturi de Alcaraz. Rusul vrea o reeditare a finalei din 2021, când l-a invins pe Djokovic cu un triplu 6-4 fără istoric. Doi ani mai târziu, Djokovic a câștigat încă trei trofee de Grand Slam, în timp ce Medvedev a rămas doar cu acel succes de la New York.

Rezumatul victoriei lui Medvedev în fața lui Alcaraz. Rusul se va lupta cu Djokovic în finală

Daniil Medvedev l-a învins în cea de-a doua semifinală pe Carlos Alcaraz, scor 7-6(3), 6-1, 3-6, 6-3, la capătul a 3 ore și 17 minute de joc. Rusul a făcut un meci excepțional și a obținut una dintre victoriile carierei, în fața jucătorului care era considerat de mulți marele favorit la cucerirea trofeului. Pentru rus, urmează testul suprem cu Novak Djokovic, iar amintirea acelei victorii magice din 2021 îi dă forță. Djokovic a avut într-un singur meci emoții la această ediție. Compatriotul Laslo Djere a condus cu 2-0 la seturi în disputa din turul 2, dar Nole a revenit miraculos și a câștigat la limită. În rest, Djokovic nu a mai pierdut set cu Zapata Miralles, Gojo, Fritz și Shelton.
picture

Djokovic, pentru a 10-a oară în finala US Open! Nole a avut emoții cu Shelton doar în setul 3

Pentru Djokovic, US Open reprezintă cel mai slab turneu de Grand Slam. Sârbul nu a mai câștigat la New York, din diverse motive, de 5 ani și are doar trei trofee la Flushing Meadows. În 2011, Nole l-a învins în finală pe Nadal, în 2015 a trecut de Federer, iar în 2018 s-a impus în fața lui Del Potro.
picture

US Open 2018 : Djokovic a câștigat finala cu Del Potro

Medvedev, încrezător înaintea finalei cu Djokovic

Medvedev a câștigat spectaculos finala de la US Open din 2021 în fața lui Djokovic după doar 3 seturi, toate terminate cu 6-4. Mai mult, rusul s-a impus și la ultima întâlnire directă. În acest an, la Dubai, Medvedev nu i-a lăasat nici o șansă lui Nole câștigând semifinala cu...6-4, 6-4.
picture

Rezumatul finalei de la US Open 2021, Novak Djokovic - Daniil Medvedev, încheiată în trei seturi

Rusul știe că trebuie să fie mai bun decât a fost cu Alcaraz și să dea totul pentru al doilea trofeu de Grand Slam al carierei.
"Este o victorie mare și îmi dă încredere. Cel mai important acum este să foloesc acest moment pentru a-mi crește nivelul la meciul următor. Trebuie să fiu cea mai bună versiune a mea pentru a-l învinge pe Nole în finala de duminică" a spus Medvedev imediat după victoria cu Alcaraz.
Finala masculină de la US Open 2023, Medvedev - Djokovic va fi mâine seară de la ora 23 pe Eurosport și per aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo