Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zverev i-a scris lui Djokovic, după ce i-a spus lui Alcaraz să câștige titlul la US Open. Mesaj special pentru Nole

Irina Aldea

Publicat 13/09/2023 la 17:47 GMT+3

Numărul 10 mondial, Alexander Zverev, l-a lăudat pe Novak Djokovic după victoria remarcabilă de la US Open 2023. Germanul îi spusese lui Carlos Alcaraz la fileu după meciul lor direct să câștige titlul.

Djokovic - Medvedev - US Open Rezumat

Novak Djokovic a devenit primul om din Era Open care a câștigat 24 de titluri de Grand Slam, consolidându-și statutul de cel mai mare tenismen din toate timpurile. El a reușit o performanță excepțională la New York, învingându-l pe Daniil Medvedev în minimum de seturi, 6-3, 7-6(5), 6-3, pentru a cuceri al patrulea său titlu la Flushing Meadows.
Germanul Alexander Zverev, numărul 10 mondial, care, de asemenea, a reușit un parcurs impresionant până în sferturile de finală la US Open, i-a transmis lui Alcaraz la fileu să câștige titlul. Totuși, Sascha a revenit asupra acestui subiect și l-a felicitat pe Nole pe rețelele de socializare: "Nu știu ce altceva mai poate dovedi acest om. Ești o legendă, prietene, nu doar în tenis, ci în tot sportul", a transmis Alexander Zverev.
CITEȘTE ȘI:

Alexander Zverev, elogios la adresa lui Novak Djokovic, după US Open 2023

Djokovic s-a bucurat de unul dintre cele mai impresionante sezoane din cariera sa în 2023. El a ajuns în toate cele patru finale ale turneelor majore, cu o rată de succes impresionantă de 90%(45-5) în meciurile disputate anul acesta. În plus, sârbul în vârstă de 36 de ani a obținut victorii și la Adelaide International 1 și la Masters-ul de la Cincinnati, revenind pe locul 1 ATP după ultimul turneu de Grand Slam al anului.
picture

Novak Djokovic, 24! Cele mai tari puncte din finala de la US Open, cu Daniil Medvedev

Încrederea sârbului în abilitățile sale de a oferi performanțe remarcabile pe cele mai mari scene a fost evidentă atunci când a discutat despre reușita sa de a ajunge în toate cele patru finale ale turneelor de Grand Slam: "Probabil că sună arogant, dar nu sunt cu adevărat surprins, pentru că știu câtă muncă, dedicare și energie am depus pentru a încerca să ajung în această poziție, așa că știu că merit acest lucru. Întotdeauna cred în mine, în capacitățile mele, în abilitățile mele, în calitatea mea de jucător de tenis de a fi capabil să dau randament atunci când contează", a declarat Novak Djokovic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo