Marea schimbare pe care a reuşit-o Darren Cahill în jocul Simonei Halep s-a produs la nivel mental. Dacă înainte de colaborarea cu australianul, Simo avea un stil destul de defensiv, aşteptând de multe ori greşeala adversarelor, acum în multe momente ea e cea care intră în controlul punctului, căutând loviturile decisive.
Astfel a cucerit Wimbledonul în 2019 de o manieră categorică şi astfel a ajuns să fie admirată de Mary Carillo. Fostă învingătoare la Roland Garros în proba de dublu, în 1977, amricanca de 63 de ani a vorbit în termeni laudativi de reprezentanta noastră. Halep a câştigat mult la capitolul încredere, astfel că Mary Carillo e gata să parieze că fostul număr unu mondial va deveni şi mai agresivă în viitorul apropiat.
"Uitaţi-vă la Simona Halep! Este atât de pregătită, atât de rapidă! Are atât de multă dorinţă! Este emoţionant să o priveşti, pune mult suflet. Îşi doreşte să câştige şi vrea să o facă pentru ţara ei, e mândră că e româncă! Îmi place când joacă tenisul ei curajos, când se duce după lovituri. Viteza ei, pregatirea fizică şi mentală sunt impresionante! Atunci când apasă trăgaciul, îmi place enorm! Aşa a câştigat Roland Garros, aşa a câştigat Wimbledon. Anticipez că va deveni tot mai îndrăzneaţă de acum înainte! Va fi neînfricată, vă garantez ca aşa va fi!", a spus Mary Carillo la Tennis Channel.
Tenis
Simona Halep a anunțat încetarea colaborării cu Virginia Ruzici! Mesajul tenismenei
ACUM 14 ORE
Darren Cahill, uimit de cât de montată e Simona Halep
Criza generată de coronavirus a oprit sportul mondial, iar tenisul nu face excepţie. Accidentată în momentul în care Indian Wells - primul turneu oprit din cauza COVID-19 - a fost anulat, Simo a avut ocazia să se recupereze total. Acum, prin intermediul videoconferinţelor cu cei doi antrenori ai săi, Darren Cahill şi Artemon Apostu-Efremov, sportiva din Constanţa urmează la milimetru un plan prin care să fie în formă optimă din punct de vedere fizic.
Tehnicianul australian a rămas uimit de cât de motivată e sportiva noastră şi de cât de bine s-a pregătit în această perioadă, astfel că nu a putut decât să o laude pentru profesionalismul fantastic de care dă dovadă.
"Simona este incredibilă, este foarte motivată! A făcut o mulţime de antrenamente în România. În plus, este şi Arti acolo care o ajută să-şi păstreze ritmul. Nu a putut merge pe teren, dar nu este îngrijorător. A fost grozavă până acum, a efectuat recuperarea foarte bine. Este nerăbdătoare să joace din nou. A lucrat din greu, a făcut exerciţii tot timpul. Sunt cu adevărat norocos că lucrez cu o jucătoare atât de profesionistă precum Simona", a spus Darren Cahill într-o discuţie cu fosta jucătoare Daniela Hantuchova, pe podcast-ul slovacei, potrivit ziare.com.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit cum se simte Simona Halep, după eliminarea de la Paris! Anunțul făcut
ACUM 15 ORE
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
IERI LA 13:22