Marca a anunțat ieri că Toni Nadal revine în circuitul ATP în calitate de antrenor. Unchiul lui Rafael Nadal nu i se va alătura marelui campion iberic, ci va prelua un adversar al nepotului lui. Este vorba despre canadianul Felix Auger-Aliassime (20 de ani, 22 ATP). Cei doi vor bifa prima apariție împreună la turneul Masters de la Monte Carlo (debutează pe 11 aprilie în direct pe Eurosport și Eurosport Player).
"Voi începe colaborarea cu Toni începând de la acest turneu (n.r. Monte Carlo)", a precizat sportivul din Canada. În prezent, Auger-Aliassime este pregătit de Frederic Fontagne: "Am avut ocazia să lucrez cu el (Toni Nadal) și cu restul echipei în Mallorca, în luna decembrie a anului trecut. Oficial însă vom începe colaborarea acum, la Monte Carlo", a adăugat Felix Auger-Aliassime.

Felix Auger-Aliassime, noul Nadal? Reacție virală după vestea colaborării cu Toni Nadal

Tenis
Novak Djokovic, "amenințat" de elevul lui Toni Nadal: "Se va termina totul în curând!"
11/10/2021 LA 15:15
În vârstă de 60 de ani, Toni Nadal a anunțat în 2017 că renunță la pregătirea lui Rafael, nepotul său, pentru a se dedica activității la Academia de tenis pe care marele campion iberic o are în Mallorca. De curând, Rafa a dezvăluit că Toni a renunțat să-l mai antreneze și din cauza faptului că obosise să călătorească săptămână de săptămână în toată lumea.
Mai multe nume sonore din tenisul masculin l-au felicitat pe Felix Auger-Aliassimen pentru alegerea pe care a făcut-o în privința lui Toni Nadal. Totuși, Frances Tiafoe a avut o reacție care a devenit rapid virală: "Ești gata să câștigi 100 de titluri la Roland Garros, frate! Nu vreau să faci parte din sezonul de zgură acum!", a glumit americanul, care a strâns o mulțime de reacții la comentariul său.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
US Open
Daniil Medvedev se califică în a doua sa finală la US Open, după victoria cu Felix Auger-Aliassime
10/09/2021 LA 21:19
US Open
O zi minunată să fii canadian! Nord-americanii au calificat doi sportivi în semifinale
08/09/2021 LA 02:57