Marca a anunțat ieri că Toni Nadal revine în circuitul ATP în calitate de antrenor. Unchiul lui Rafael Nadal nu i se va alătura marelui campion iberic, ci va prelua un adversar al nepotului lui. Este vorba despre canadianul Felix Auger-Aliassime (20 de ani, 22 ATP). Cei doi vor bifa prima apariție împreună la turneul Masters de la Monte Carlo (debutează pe 11 aprilie în direct pe Eurosport și Eurosport Player).
"Voi începe colaborarea cu Toni începând de la acest turneu (n.r. Monte Carlo)", a precizat sportivul din Canada. În prezent, Auger-Aliassime este pregătit de Frederic Fontagne: "Am avut ocazia să lucrez cu el (Toni Nadal) și cu restul echipei în Mallorca, în luna decembrie a anului trecut. Oficial însă vom începe colaborarea acum, la Monte Carlo", a adăugat Felix Auger-Aliassime.

Felix Auger-Aliassime, noul Nadal? Reacție virală după vestea colaborării cu Toni Nadal

Cupa Davis
Canada a cucerit în premieră Cupa Davis! Shapovalov și Auger-Aliassime, eroii canadienilor
27/11/2022 LA 16:20
În vârstă de 60 de ani, Toni Nadal a anunțat în 2017 că renunță la pregătirea lui Rafael, nepotul său, pentru a se dedica activității la Academia de tenis pe care marele campion iberic o are în Mallorca. De curând, Rafa a dezvăluit că Toni a renunțat să-l mai antreneze și din cauza faptului că obosise să călătorească săptămână de săptămână în toată lumea.
Mai multe nume sonore din tenisul masculin l-au felicitat pe Felix Auger-Aliassimen pentru alegerea pe care a făcut-o în privința lui Toni Nadal. Totuși, Frances Tiafoe a avut o reacție care a devenit rapid virală: "Ești gata să câștigi 100 de titluri la Roland Garros, frate! Nu vreau să faci parte din sezonul de zgură acum!", a glumit americanul, care a strâns o mulțime de reacții la comentariul său.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34
Nitto ATP Finals
Fritz e în semifinale la Turneul Campionilor, după victoria cu Auger-Aliassime! Next: Djokovic
17/11/2022 LA 22:57