Ion Țiriac are 82 de ani, dar continuă să lupte pentru revenirea tenisului de calitate la București. Clujul s-a axat pe turnee de fete în acest an, iar capitala României ar putea avea un turneu ATP în 2022 sau cel târziu în 2023. Conform Prosport, Ion Țiriac a demarat tratativele cu ATP pentru aducerea în București a unui turneu de tenis în viitorul aporopiat.
Țiriac a vândut licența pentru turneul de Masters de la Madrid, pe care l-a deținut mai bine de 10 ani.
https://i.eurosport.com/2012/05/02/836933.jpg
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
ACUM O ORĂ
Românul vrea să revină în circuitul ATP cu un proiect pe care îl construiește de la zero, în Otopeni, unde deține deja un patinoar! Turneul BRD Năstase Țiriac Trophy a fost ultimul de nivel ATP din România. Acum 5 ani, din cauza condițiilor precare de la Arenele BNR, Ion Țiriac a decis să mute competiția la Budapesta.
În următorul an, Țiriac este hotărât să ridice din fonduri proprii un complex sportiv cu mai multe terenuri de tenis și o arenă centrală!
Citește și:

Cluj, capitala tenisului românesc

Clujul a organizat 2 turnee de tenis în acest an. Ambele au fost sub egida WTA. Winners Open s-a jucat pe zgură și în luna august a fost câștugat de Andrea Petkovic din Germania, după o finala cu Maya Sherif.
Jucat îm sală, Transylvania Open s-a disputat în finalul lunii octombrie. Anett Kontaveit i-a luat șansa Sominei Halep de a se impune acasă.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM O ORĂ
Tenis
Novak Djokovic, apărat de Johanna Konta după controversa din Australia: "Vrea doar să facă bine"
ACUM 2 ORE