Campioana din 2019 de la US Open, Bianca Andreescu, a efectuat în ultimele zile noi teste medicale care au indicat că jucătoarea de tenis din Canada poate reveni pe terenul de tenis. Bianca a anunțat că va reveni în competiții la turneul de la Miami, care ar urma să se desfășoare în perioada 25 martie – 5 aprilie.
"Sunt foarte nerăbdătoare să joc din nou! Dar, în același timp, sunt pregatită! Am muncit din greu, cu adevărat din greu! Sunt pur și simplu pregătită să joc din nou. Cred că voi juca din nou și o voi face la un nivel mai ridicat decât înainte. Scopul meu este să ajung pe locul 1 în clasamentul WTA și să câștig cât de multe turnee de Grand Slam! Vreau să devin o sportivă mai bună și un om mai bun în fiecare zi", a spus Bianca Andreescu pentru People.
Bianca Andreescu nu a mai evoluat la niciun turneu din luna noiembrie, când s-a accidentat la Turneul Campioanelor. Ea ar fi trebuit să revină în circuit la Indian Wells, dar s-a retras în ultima clipă, iar apoi competiția din California s-a anulat. De la Indian Wells 2019, Bianca a disputat doar șase (!!!) turnee: Miami (s-a retras în optimile de finală),Roland Garros (s-a retras înainte de turul secund), Toronto (l-a câștigat), US Open (l-a câștigat), Beijing (sferturi de finală) și Turneul Campioanelor(s-a retras după un meci).
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21