Președintele Federației franceze de tenis, Bernard Giudicelli, a declarat de curând că turneul de la Roland Garros a evitat la limită cel mai negru scenariu privind competiția desfășurată pe zgura din Paris. Pe 17 martie, FFT a anunțat că Open-ul francez nu va debuta la sfârșitul lunii mai, ci în toamnă, la sfârșit de septembrie. Pe 1 aprilie, organizatorii de la Wimbledon au anunțat că turneul de la All England Club se anulează pentru 2020, însă francezii au evitat pe cât posibil acest scenariu.
Am evitat ce era mai greu – anularea competiției. L-am amânat pentru câteva luni, ceea ce este o mare ușurare. Vom fi acolo pentru toți iubitorii tenisului și asta e tot ce contează – Bernard Giudicelli
Președintele FFT a anunțat, de asemenea, după ce arena Philippe-Chatrier beneficiază în sfârșit de acoperiș, că 12 terenuri din complexul de la Paris vor avea nocturnă la ediția din 2020. Acest lucru este posibil prin prisma amânării competiției. Dacă turneul parizian ar fi început în mai, planul de construire a nocturnelor nu ar fi putut fi respectat.
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 14 ORE
Lucrăm să-i primim pe Rafa și pe cei mai buni jucători ai lumii în tomană. Suntem în stadiul de pregătire. Vrem să pregătim și tribunele, însă pare că acest scenariu nu va fi realizabil din cauza pandemiei de coronavirus – Giudicelli
Pentru a acoperi golul uriaș pe care turneul atât de îndrăgit de fanii tenisului din România, Roland Garros, l-a lăsat în calendarul competițional din tenis, Eurosport vine în sprijinul suporterilor cu un nou concept de program - You Say, We Play.

Roland Garros, mutat în septembrie

Guy Forget, directorul de la Roland Garros, a vorbit despre turneul major de la Paris, care trebuia să aibă loc între 24 mai și 7 iunie. Potrivit francezului, competiția se va ține în toamnă, spre finalul lunii septembrie, iar data de start se va stabili în funcție de ce se întâmplă cu US Open, care e programat între 31 august și 13 septembrie.
Este puţin prematur să anunţăm acum data, dar va fi între 20 şi 27 septembrie.Trebuie să fim ambiţioşi şi optimişti. Sperăm că Roland Garros va avea loc în condiţii bune. Semnalele merg în direcţia cea bună, dar nu ştim ce se va întâmpla peste o lună sau două. Oraşul New York este şi mai afectat de coronavirus decât Franţa. Cei de acolo au mari probleme de organizare și vor face un anunţ pe la mijlocul lui iunie, ca să spună cum va arăta US Open – Guy Forget
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 20 ORE
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
IERI LA 10:37