Premierul statului australian Victoria, Dan Andrews, a declarat că rata de vaccinare în statul său este pe cale să ajungă la 90%, ceea ce va permite ridicarea măsurilor care sunt în vigoare de câteva luni, inclusiv renunţarea la limita de spectatori impusă evenimentelor sportive.
Openul Australiei va avea loc între 17 şi 30 ianuarie la Melbourne, al doilea oraş ca mărime al Australiei, care tocmai a ieşit dintr-o izolare cumulată de 260 de zile, una dintre cele mai lungi la nivel mondial.

Australian Open s-a jucat în acest an în prezența unui număr limitat de spectatori

Tenis
ATP nu vrea să-și suspende turneele din China! Ce a cerut în cazul Shuai Peng
ACUM 17 ORE
Anul acesta, turneul de la Antipozi s-a desfăşurat în prezenţa unui număr limitat de spectatori, fiind instituită o izolare de cinci zile în mijlocul competiţiei, din cauza reapariţiei epidemiei.
Lista jucătorilor care vor participa la turneu nu este deocamdată cunoscută, însă Dan Andrews a subliniat că doar jucătorii complet vaccinaţi vor putea intra pe teritoriul statului Victoria fără carantină sau "bulă" sanitară.
Nu se va face nicio excepţie pentru jucătorii nevaccinaţi a avertizat Andrews, punând sub semnul întrebării participarea sârbului Novak Djokovic, numărul unu mondial, care are în palmares nouă titluri cucerite la Australian Open şi care refuză să spună dacă este vaccinat sau nu.
Deocamdată, Novak Djokovic este concentrat pe câștigarea Turneului Campionilor. Liderul mondial și deținătorul trofeului la Australian Open este deja calificat în semifinale la întrecerea de la Torono, transmisă în direct pe Eurosport 2.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Sursa foto: Agerpres
Tenis
Emma Răducanu, desemnată cea mai bună sportivă a anului în Marea Britanie! Cine a mai fost premiat
ACUM 21 ORE
Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
ACUM O ZI