Neamțul de 25 de ani a fost lovit de ghinion la Roland Garros, unde s-a accidentat în semifinala cu Nadal. Trei dintre ligamentele gleznei drepte s-au rupt, iar acesta a apelat la o intervenție chirurgicală. După ce în ultima lună s-a folosit de cârje pentru a se deplasa, Zverev a scăpat acum de acestea și face progrese mari în direcția revenirii.
"Alexander Zverev își revine repede și bine. US Open, la orizont", scrie azi tennisactu.net.

Zverev a confirmat că ar putea fi prezent la US Open

Tenis
Alexander Zverev a revenit la antrenamente, la două luni după accidentarea suferită la RG
ACUM 7 ORE
De altfel, Zverev nu a scos din calcul participarea la US Open, dar vrea să fie convins că va putea lupta pentru câștigarea trofeului de la Flushing Meadows, acolo unde a pierdut în finala din 2020 în fața lui Dominic Thiem.
"Dacă voi juca la US Open, o să vreau să câștig, nu să joc unul sau două tururi. Voi reveni doar dacă voi avea forma necesară.
Nu știu acum dacă voi reveni la US Open sau nu, deoarece trebuie să joc un turneu sau două înainte. Dar nu am scos din calcul New York", a spus recent Alexander Zverev, potrivit Bild.
Și fratele său, Mischa a dezvăluit în trecut pentru Eurosport că Sacha nu își va asuma riscuri și va reveni în competiții doar când va fi sigur că poate lupta la cel mai înalt nivel.
Turneul de la US Open se va desfășura, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, în perioada 29 august - 11 septembrie. Prezența lui Zverev ar fi un mare câștig pentru competiție, în contextul în care în acest moment autoritățile americane nu iau în calcul să îi permită lui Novak Djokovic să participe, sârbul fiind nevaccinat. Rafael Nadal, celălalt mare titan al tenisului, va fi foarte probabil la Flushing Meadows, deși în prezent și el e în recuperare, după ruptura de 7 milimetri care l-a privat de semifinalele Wimbledon.
Tenis
Slăbiciunea lui Alcaraz: italienii. Cum l-au transformat eșecurile din 2022 pe spaniol
ACUM 14 ORE
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 15 ORE