După ce a strălucit în echipa de Fed Cup a României, în duelul cu Rusia, Jaqueline a făcut o nouă partidă mare împotriva unei sportive din acea țară.
O specialistă a meciurilor maraton, românca s-a impus după o partidă de peste două ore, scor 6-3, 5-7, 6-4 în fața Victoriei Kan. În vârstă de 24 de ani, sportiva născută la Tashkent este o specialistă a turneelor ITF, având nu mai puțin de 29 de finale disputate și un record impresionant: 23 de titluri.
Chiar și așa, Jaqueline Cristian a fost sâmbătă prea puternică, având acum șansa să lupte pentru al 10-lea titlu ITF din carieră.
Diriyah Tennis Cup
Stefanos Tsitsipas, out de la Diriyah Cup! Elenul, învins în două seturi de Cameron Norrie
ACUM 8 ORE
În finala de duminică, reprezentanta noastră o va întâlni pe Sofiya Lansere, tot din Rusia, jucătoare aflată pe locul 310 WTA. Pentru a ajunge în ultimul act, aceasta a trecut de favorita 8, croata Fett, scor 7-5, 6-1. În vârstă de doar 19 ani, Sofiya are la activ trei finale de ITF, două dintre ele câștigate.
Grație calificării în finală, Cristian va urca între primele 200 de jucătoare din lume, urmând să fie de luni la cea mai bună clasare din carieră.
Diriyah Tennis Cup
Zverev, primele impresii după revenirea pe teren! Germanul îi ia ca exemple pe Nadal și Federer
ACUM 9 ORE
Diriyah Tennis Cup
Diriyah Cup | Rezumatul partidei Daniil Medvedev - Alexander Zverev, câștigată de rus în două seturi
ACUM 9 ORE