După ce a strălucit în echipa de Fed Cup a României, în duelul cu Rusia, Jaqueline a făcut o nouă partidă mare împotriva unei sportive din acea țară.
O specialistă a meciurilor maraton, românca s-a impus după o partidă de peste două ore, scor 6-3, 5-7, 6-4 în fața Victoriei Kan. În vârstă de 24 de ani, sportiva născută la Tashkent este o specialistă a turneelor ITF, având nu mai puțin de 29 de finale disputate și un record impresionant: 23 de titluri.
Chiar și așa, Jaqueline Cristian a fost sâmbătă prea puternică, având acum șansa să lupte pentru al 10-lea titlu ITF din carieră.
Australian Open
Novak Djokovic va juca, aproape sigur, la Australian Open! Numele sârbului, pe lista participanților
ACUM 42 MINUTE
În finala de duminică, reprezentanta noastră o va întâlni pe Sofiya Lansere, tot din Rusia, jucătoare aflată pe locul 310 WTA. Pentru a ajunge în ultimul act, aceasta a trecut de favorita 8, croata Fett, scor 7-5, 6-1. În vârstă de doar 19 ani, Sofiya are la activ trei finale de ITF, două dintre ele câștigate.
Grație calificării în finală, Cristian va urca între primele 200 de jucătoare din lume, urmând să fie de luni la cea mai bună clasare din carieră.
Tenis
Teng Biao, un cunoscut disident chinez, anunț îngrijorător despre Peng Shuai, la CNN
ACUM 3 ORE
Tenis
Emma Răducanu, revelația anului 2021 în tenisul feminin
ACUM 16 ORE