În urmă cu o săptămână a cucerit marele titlu la turneul Masters de la Miami, însă jurnaliștii nu s-au arătat interesați de reușita lui Hubert Hurkacz decât pe moment, după succesul obținut în Florida. Hurkacz a câștigat primul meci disputat pe zgura de la Monte Carlo în fața italianului Thomas Fabbiano (171 ATP), scor 6-3, 3-6, 6-3, dar apoi a cedat în fața britanicului Dan Evans în minimum de seturi.
După victoria din primul tur, polonezul a fost protagonistul unui moment de-a dreptul jenant la conferința de presă. Hurkacz a fost solicitat la întâlnirea cu jurnaliștii, dar când acesta a sosit absolut nimeni nu i-a adresat întrebări, nici măcar jurnaliștii din țara sa. Chiar dacă un reprezentant al turneului a insistat, nimeni nu a propus vreo întrebare pentru Hubert Hurkacz.

Hubert Hurkacz, umilit la conferința de presă de la Monte Carlo

US Open
Turneul carierei la 37 de ani! Seppi e în turul 3 la US Open după ce l-a eliminat pe Hurkacz
02/09/2021 LA 21:31
"Salutare! Vom începe conferința de presă a lui Hubert Hurkacz. Câteva întrebări în engleză, iar apoi vom trece la poloneză. Cine vrea să înceapă? Ridicați mâna, vă rog. Vreo întrebare în engleză? Nu. Ok, trecem la poloneză. Vreo întrebare?", a transmis unul dintre organizatorii turneului. Hurkacz a zâmbit amar: "Nicio întrebare, frumos. Frumoasă conferință de presă! Mulțumesc! A fost rapid", a fost reacția jucătorului.
"Ai fost solicitat la conferința de presă, Hubert", a justificat organizatorul chemarea numărului 16 mondial la conferința de presă. "Nu au existat întrebări pentru Hubert Hurkacz, astfel că devine candidat pentru cea mai jenantă conferință de presă realizată vreodată", a scris Sky Sports, pe Twitter.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Wimbledon
Djokovic - Berrettini, finala Wimbledon 2021, duminică în direct la Eurosport și pe Eurosport player
09/07/2021 LA 10:40
Wimbledon
#Favoriții Wimbledon 2021 | Programul transmisiunilor Eurosport în a 11-a zi de concurs la Londra
08/07/2021 LA 16:38