Britanicul Daniel Evans (30 de ani, 35 ATP) a reușit surpriza, vineri, în fața rusului Karen Khachanov (24 de ani, 17 ATP), impunându-se cu scorul de 3-6, 7-6(7), 6-4. Partida a fost marcată de un moment foarte tensionat, în tie-break-ul setului secund, favoritul trei al tabloului pierzându-și cumpătul după un punct crucial.
Karen Khachanov a părut că are meciul sub control, după un prim set în care apărase toate cele cinci mingi de break avute de Evans și o desprindere la 6-3, 2-0 pe tabelă. Rusul nu a reușit însă să își conserve avantajul luat devreme decât până la 4-2 în setul doi, britanicul recuperând break-ul și forțând intrarea în tie-break. Rusul contestase mai multe decizii ale brigăzii de arbitri de-a lungul meciului, iar la 7-7 în tie-break s-a simțit dezavantajat din nou. Khachanov a parlamanentat intens cu arbitrul, a părut că nu mai este interesat de punctul următor, iar la încheierea setului a lovit cu racheta în fileu, dar și în scaunul arbitrului.

Criză de nervi la Antwerp: un fost jucător de Top 10 a lovit fileul și scaunul arbitrului

Tenis
Cupa Davis | România-Portugalia, în Grupa Mondială 1! Marius Copil câștigă în fața lui Gastao Elias
ACUM 4 ORE
Evans a profitat din plin de momentul de dezechilibru al adversarului său, deschizând decisivul cu un break ce a hotărât până la urmă soarta partidei.

Semifinalele turneului ATP 250 de la Antwerp, disponibile pe Eurosport Player:

  • Alex De Minaur (#8) - Grigor Dimitrov (#4)
  • Dan Evans - Ugo Humbert
Vineri, canadianul Milos Raonic, favorit 5 al tabloului, s-a retras înainte de startul sfertului de finală cu bulgarul Grigor Dimitrov, din cauza unei accidentări abdominale. Alex De Minaur s-a impus clar în fața americanului venit din calificări - Marcos Giron, scor 6-3, 6-0. Francezul Ugo Humbert (38 ATP) s-a impus 6-3, 7-6(2) în fața sud-africanului Lloyd Harris.
Tenis
Emma Răducanu i-a răspuns lui Jurgen Klopp după ce germanul a lăudat performanța sa de la US Open
ACUM 5 ORE
Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
ACUM 7 ORE