Al șaptelea jucător al lumii, Alexander Zverev, al doilea favorit al turneului din Mexic, s-a calificat în finala turneului de la Acapulco, după un meci în timpul căruia a avut loc un cutremur. Zverev l-a înfruntat pe compatriotul Dominik Koepfer (71 ATP) în penultimul act al turneului. Sascha s-a impus în minimum de seturi, scor 6-4, 7-6 (5), la capătul unui meci care a durat două ore și 10 minute de joc.

ATP Acapulco: Alexander Zverev se califică în finala turneului după victoria cu Dominik Koepfer

Zverev și Koepfer au avut parte pe teren în semifinala disputată la Acapulco de un moment cu totul neșaptetat. În timpul meciului a avut loc un cutremur în Mexic. Cei doi s-au oprit, dar Zverev apucase să câștige deja punctul. "Dacă vă întrebați de ce s-a mișcat camera, să știți că am avut parte de un mic cutremur. Ați mai văzut așa ceva până acum?", a spus comentatorul partidei.
BNP Paribas Open
Alexander Zverev, dezamăgit de înfrângerea cu Fritz de la Indian Wells: "Vreau doar să merg acasă"
IERI LA 11:21

Cutremur în direct la meciul Zverev – Koepfer de la Acapulco

Cei doi tenismeni aflați pe teren au fost uluiți și nedumeriți inițial. Până la urmă, au apărut și zâmbete pe teren, pentru că amplitudinea cutremurului nu a fost mare. "De parcă 2021 nu era şi aşa destul de ciudat... Un cutremur în mijlocul meciului la Acapulco. (...) Incredibil. Au jucat în timpul unui cutremur", au scris cei de la Tennis TV pe contul de Twitter.

ATP Acapulco: Nemaiîntâlnit! Alexander Zverev a câștigat un punct în timpul unui... cutremur

Zverev va juca în finală cu grecul Stefano Tsitsipas (22 de ani, 5 ATP), care a trecut de italianul Lorenzo Musetti (19 ani, 126 ATP), scor 6-1, 6-3. Partida din ultimul act va fi transmisă în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, mâine dimineață, de la ora 5.
BNP Paribas Open
"Revoluția de la Indian Wells". Toți favoriții eliminați înaintea semifinalelor
IERI LA 05:12
BNP Paribas Open
Andy Murray, dezamăgit după înfrângerea în fața lui Zverev: "Mi-a lipsit consistența"
13/10/2021 LA 08:21