Câștigător a 19 titluri de Grand Slam, Rafael Nadal, numărul 2 mondial, s-a întrebat luni, într-un live pe Instagram susținut alături de alți mari tenismeni, de ce jucătorii de tenis nu pot evolua în turnee, în timp ce alţi angajaţi continuă să lucreze, în ciuda izolării impuse din cauza pandemiei de coronavirus.
"Este adevărat că nu înţeleg prea bine de ce nu putem juca tenis, în timp ce mulţi oameni merg la serviciu", a afirmat ibericul în cursul unui live pe Instagram, întrebat în legătură cu modul în care se antrenează în această perioadă. "Mai ales în sportul nostru, unde păstrăm distanţe de siguranţă", a adăugat el.
Spania se află în stare de urgenţă până pe 9 mai, cu populaţia izolată la domiciliu şi economia oprită aproape în totalitate, cu excepţia câtorva sectoare. "Am înţeles situaţia, dar cu toate astea există multe lucruri care nu sunt logice. Însă trebuie să acceptăm regulile şi să trăim cu ele. Am înţeles că suntem într-o situaţie foarte complicată, că guvernul se confruntă cu o situaţie fără precedent şi înţeleg, de asemenea, că cine se poate antrena sau nu este ultimul lucru la care ei se gândesc", a mai spus Nadal.
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
ACUM 2 ORE

Nadal, în dialog cu Federer pe Instagram

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
ACUM O ZI
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
IERI LA 11:54