Câștigător a 19 titluri de Grand Slam, Rafael Nadal, numărul 2 mondial, s-a întrebat luni, într-un live pe Instagram susținut alături de alți mari tenismeni, de ce jucătorii de tenis nu pot evolua în turnee, în timp ce alţi angajaţi continuă să lucreze, în ciuda izolării impuse din cauza pandemiei de coronavirus.
"Este adevărat că nu înţeleg prea bine de ce nu putem juca tenis, în timp ce mulţi oameni merg la serviciu", a afirmat ibericul în cursul unui live pe Instagram, întrebat în legătură cu modul în care se antrenează în această perioadă. "Mai ales în sportul nostru, unde păstrăm distanţe de siguranţă", a adăugat el.
Spania se află în stare de urgenţă până pe 9 mai, cu populaţia izolată la domiciliu şi economia oprită aproape în totalitate, cu excepţia câtorva sectoare. "Am înţeles situaţia, dar cu toate astea există multe lucruri care nu sunt logice. Însă trebuie să acceptăm regulile şi să trăim cu ele. Am înţeles că suntem într-o situaţie foarte complicată, că guvernul se confruntă cu o situaţie fără precedent şi înţeleg, de asemenea, că cine se poate antrena sau nu este ultimul lucru la care ei se gândesc", a mai spus Nadal.
Australian Open
Toni Nadal, veste mare pentru fanii lui Rafa, înainte de Australian Open 2022: "Va fi pregătit!"
28/11/2021 LA 20:48

Nadal, în dialog cu Federer pe Instagram

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Revenirea lui Roger Federer în circuit, o încercare ratată? Ce anticipează Mats Wilander pentru 2022
26/11/2021 LA 13:26
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13