Camila Giorgi, ocupantă a locului 83 WTA și beneficiară a unui wild card, a fost învinsă la turneul de la Roma de către iberica Sara Sorribes Tormo, după un meci nebun, întins pe durata a aproape patru ore de joc, fiind al șaselea cel mai lung meci feminin din Era Open. Cel mai lung meci feminin din Era Open a avut loc în 1984 la Richmond, atunci când Vicki Nelson Dunbar a învins-o pe Jean Hepner cu scorul de 6-4 7-6 (11) în primul tur după șase ore și 31 de minute de joc.
Meciul dintre Giorgi și Sorribes Tormo s-a încheiat după trei ore și 53 de minute de joc, cu scorul de 7-6 (4), (7) 6-7, 7-5 în favoarea sportivei din Spania. Italianca, susținută de tatăl și antrenorul Sergio Giorgi, și-a pierdut în mai multe rânduri cumpătul, provocând neliniște pe terenul central de la Foro Italico.

Nervos peste măsură, tatăl Camilei Giorgi a băgat spaima la Roma în arbitrul de scaun

Tenis
Simona Halep, în cădere cu trei poziții în WTA. Emma Răducanu a mai urcat în ierarhia mondială
ACUM O ORĂ
Nemulțumit de evoluția fiicei lui, dar și de deciziile dictate din scaun, Sergio Giorgi a purtat mai multe discuții în contradictoriu cu arbitra de la mijlocul terenului. Lara Morgana, arbitra de scaun, a fost speriată de cuvintele tatălui Camilei Giorgi și a fost nevoită să le șoptească oficialilor turneului ce dorește pentru a se simți în siguranță.
La un moment dat, arbitra de scaun a apelat la forțele de ordine din cadrul turneului prin intermediul stației radio, însă mesajul ei a fost șoptit, pentru ca Sergio Giorgi să nu o audă: "E posibil să vină cineva prin zonă? Tatăl lui Giorgi e foarte nervos și mi-ar plăcea să am pe cineva prin preajmă", a spus arbitrul de scaun.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
ACUM 2 ORE
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 3 ORE