Kiki Bertens, a opta jucătoare a lumii și a cincea favorită de la Roland Garros, s-a calificat în turul al treilea de la Paris, la capătul unui meci nebun disputat contra Sarei Errani (150 WTA), scor 7-6 (5), 3-6, 9-7. În setul al treilea, Bertens a acuzat serioase probleme fizice, însă a continuat să joace și a salvat o minge de meci la 6-5 pentru Errani. În final, olandeza s-a impus cu 9-7 în setul al treilea și s-a calificat în faza următoare, după un meci de 3 ore și 10 minute de joc.

VIDEO | Scene teribile la Roland Garros! Kiki Bertens a părăsit terenul în scaun cu rotile

După încheierea partidei, Bertens a acuzat dureri insuportabile, spunând că nu poate nici măcar să mai stea în picioare din cauza problemelor fizice. Văzându-i starea fizică, medicii au adus un scaun cu rotile pentru a o transporta pe jucătoarea din Olanda la vestiare.
Tenis
Alize Cornet a început să plângă, după meciul contra Simonei Halep
ACUM 17 MINUTE

Scene teribile la Roland Garros la meciul olandezei Kiki Bertens

Sara Errani a plecat de pe teren la final înjurând în limba italiană, însă adversara olandezei a avut mai multe derapaje în timpul partidei. De mai multe ori în meci, Errani a servit din mână văzând problemele pe care adversara ei le are. De altfel, cireașa de pe tort a fost momentul în care Errani a imitat-o pe Kiki Bertens, batjocorind accidentarea adversarei ei.
În turul al treilea de la Roland Garros, dacă va reuși să treacă peste accidentarea suferită în meciul din turul doi, Kiki Bertens o va înfrunta pe Katerina Siniakova, jucătoare din Cehia aflată pe locul 62 WTA.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Halep, eliminată de la Australian Open. Medvedev joacă acum
ACUM 20 MINUTE
Tenis
Taifunul Simona Halep! Condusă cu 6-4 3-2, românca a mai cedat doar un punct în setul 2
ACUM 20 MINUTE