Organizatorii turneului organizat la Cluj în această perioadă au anunțat ora de start a primului meci pe care Simona Halep îl va disputa în această vară, un duel de dublu mixt în care Simona va face echipă cu Horia Tecău. De partea cealaltă a fileului se vor afla Marius Copil și câștigătoarea probei de simplu de la Winners Cup.
Simona Halep se pregătește intens pentru primul meci de după pandemie. Ea a publicat pe contul personal de Twitter un videoclip în care se poate observa că lovește mingea cu mâna dreaptă. Suporterii campioanei noastre au fost încântați de această schimbare și au glumit spunând că Rafael Nadal ar trebui să se teamă.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 10 ORE

Tot ce trebuie să știi despre Winners Open

La această competiție participă sportive precum Irina Bara, Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun, Miriam Bulgaru și Irina Begu. Gabi Ruse, Irina Bara și Georgia Crăciun fac parte din Grupa A, în timp ce în Grupa B se regăsesc Irina Begu, Jaqueline Cristian și Miriam Bulgaru. Primele două clasate se vor califica în semifinalele programate sâmbătă. Câștigătoarea va avea astfel posibilitatea să o întâlnească pe Simona Halep în meciul de dublu.
Înaintea revenirii oficiale a circuitului de tenis WTA și ITF, reprezentantele noastre pășesc din nou pe terenul de zgură pentru prima competiție cu premii după lunile de pauză. Winners Open, turneu amical programat la Cluj în 2-5 iulie 2020, a reușit să atragă 6 nume de top din tenisul feminin românesc. Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru au confirmat participarea la evenimentul sportiv. Câștigătoarea va pleca acasă cu 10.000 de dolari și va avea șansa să joace duminică (5 iulie, ora 16.30) un meci amical de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil.
Winners Open va avea loc la Winners Sports Club din Cluj-Napoca, baza sportivă cu cel mai bun teren de zgură din Transilvania. Toate meciurile vor fi transmise live pe pagina de Facebook Sports Festival, alături de interviuri în exclusivitate cu jucătoarele. Accesul publicului la eveniment va fi restricționat, astfel că iubitorii sportului alb sunt încurajați să își susțină favorita urmărind transmisiunile live.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 17 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 18 ORE