Djokovic s-a întâlnit cu această ocazie cu fostul președinte al țării dar și cu membrul sârb al președinției din Bosnia, Milorad Dodik. Numărul 1 mondial a ajuns pe munte cu elicopterul.
Atât Djokovic cât și membrii familiei sale l-au salutat pe Dodik cu o strângere de mână, respectând astfel distanțarea socială.
Djokovic poate fi observat cum a ajuns cu elicopterul pe munte într-un videoclip, el fiind însoțit de tatăl său Srdjan și mama sa Dijana. De asemenea, alături de ei este și controversatul ”arheolog” Semir Osmanagic, cel care a fsot ghidul său în această vizită. Ei au mers la ”piramidele bosniace” dar și la Templul Sfântului Procopiu.
Tenis
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din prima zi de la Melbourne
ACUM 2 ORE
Osmanagic este considerat un ”pseudoarheolog”. El este un om de afaceri și scriitor bosniac. Osmanagic consideră că dealurile naturale din Bosnia care au o formă triunghiulară sunt de fapt primele piramide construite de oameni pe Pământ. Nu există nicio dovadă științifică în acest sens iar el nu are nicio pregătire arheologică.
De asemenea, el susține că a descoperit efectele benefice împotriva COVID-19 pe care le au aceste dealuri pentru că sunt bogate în ”minerale și ioni negativi”.
Turneele de la Belgrad şi Zadar, organizate de Djokovic, s-au transformat într-un fiasco, măsurile luate de organizatori fiind invers proporţionale cu riscurile. Djokovic, Dimitrov, Coric şi Troicki au fost pozitivi la coronavirus, iar Nole e văzut de mulţi principalul vinovat, nume importante din tenisul mondial vorbind despre lipsa sa de responsabilitate. Între timp, la începutul lui iulie, Djokovic a fost testat negativ pentru coronavirus.
Australian Open
Președintele Serbiei, alături de Djokovic: "Ar fi fost tratat diferit dacă nu provenea din Serbia"
ACUM 2 ORE
Australian Open
Cu ce echipă importantă din Premier League ține liderul mondial Ashleigh Barty?
ACUM 3 ORE