Djokovic s-a întâlnit cu această ocazie cu fostul președinte al țării dar și cu membrul sârb al președinției din Bosnia, Milorad Dodik. Numărul 1 mondial a ajuns pe munte cu elicopterul.
Atât Djokovic cât și membrii familiei sale l-au salutat pe Dodik cu o strângere de mână, respectând astfel distanțarea socială.
Djokovic poate fi observat cum a ajuns cu elicopterul pe munte într-un videoclip, el fiind însoțit de tatăl său Srdjan și mama sa Dijana. De asemenea, alături de ei este și controversatul ”arheolog” Semir Osmanagic, cel care a fsot ghidul său în această vizită. Ei au mers la ”piramidele bosniace” dar și la Templul Sfântului Procopiu.
Tenis
Ce urmează pentru Simona Halep după despărțirea de Darren Cahill. Programul campioanei noastre
ACUM 7 MINUTE
Osmanagic este considerat un ”pseudoarheolog”. El este un om de afaceri și scriitor bosniac. Osmanagic consideră că dealurile naturale din Bosnia care au o formă triunghiulară sunt de fapt primele piramide construite de oameni pe Pământ. Nu există nicio dovadă științifică în acest sens iar el nu are nicio pregătire arheologică.
De asemenea, el susține că a descoperit efectele benefice împotriva COVID-19 pe care le au aceste dealuri pentru că sunt bogate în ”minerale și ioni negativi”.
Turneele de la Belgrad şi Zadar, organizate de Djokovic, s-au transformat într-un fiasco, măsurile luate de organizatori fiind invers proporţionale cu riscurile. Djokovic, Dimitrov, Coric şi Troicki au fost pozitivi la coronavirus, iar Nole e văzut de mulţi principalul vinovat, nume importante din tenisul mondial vorbind despre lipsa sa de responsabilitate. Între timp, la începutul lui iulie, Djokovic a fost testat negativ pentru coronavirus.
Tenis
Cine o va pregăti pe Simona Halep, după despărțirea de Darren Cahill
ACUM 43 MINUTE
Tenis
Adevăratele motive din spatele rupturii Halep - Cahill? Ce a dus la noua despărțire
ACUM O ORĂ