Odată ce sportiva noastră a revenit pe terenul de tenis, ea este monitorizată de la distanță de tehnicianul său din Australia, prin intermediul unui sistem de ultimă generație. Aflat în autoizolare în Australia, Darren Cahill a găsit deja o modalitate perfectă de a o monitoriza pe eleva lui la antrenamentele care au fost reluate odată ce măsurile de relaxare au fost implementare în țara noastră.
https://i.eurosport.com/2020/06/10/2830589.png
Pentru că nu poate fi alături de sportiva noastră la sesiunile de pregătire, Darren a trimis un aparat sofisticat prin care-i va putea urmări antrenamentele Simonei. Campioana noastră este însoțită la sesiunile de pregătire din România de Artemon Apostu-Efremov: "Mulțumesc, PlaySight, pentru transportul sistemului GO în România. Așa pot urmări sesiunile de pregătire cât timp mă aflu în carantină în Australia. Mi-a plăcut mult pumnul strâns de la finalul raliului, Simona! Nu te schimba niciodată, antrenează-te cu un scop! Grozavă muncă", a scris Darren Cahill pe Instagram.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep a revenit la antrenamente

Cea mai bună tenismenă a lumii, Simona Halep, a sărbătorit ieri doi ani de la câștigarea primului titlu de Grand Slam al carierei, Roland Garros 2018. Ea a ales să sărbătorească în stilul propriu – pe terenul de tenis, la antrenament, dovadă că etica muncii campioanei noastre nu s-a schimbat cu absolut nimic în ultimele trei luni de pauză cauzată de pandemia de coronavirus.
A doua jucătoare a lumii a ieșit la antrenament pe unul dintre terenurile de zgură de la Academia din Herestrău împreună cu tehnicianul român din echipa ei, Artemon Apostu-Efremov, dar și cu jucătoarea de tenis Alexandra Cadanţu, alături de care s-a pregătit. Tot antrenamentul a fost urmărit de Darren Cahill prin intermediul unei tehnologii de ultimă generație. Australianul s-a declarat mulțumit de ce a văzut în jocul elevei lui.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02