Sportul de pretutindeni s-a oprit în loc odată cu pandemia de coronavirus, iar nerăbdarea de a reveni la viața de dinaintea acestei crize este tot mai mare. Ne lipsește sportul, ne lipsește tenisul, ne lipsesc meciurile și emoțiile dinaintea unui meci disputat de Simona Halep. Campioana noastră este în autoizolare în timpul pandemiei de coronavirus.
Chiar dacă turneele s-au anulat și nicio competiție nu va debuta până în vară cel puțin, Simona continuă să se antreneze la capacitate maximă. Ea a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip în care le-a arătat celor 1,5 milioane de fani ai ei prezenți pe această rețea de socializare cum se menține în formă.
"Așa mă mențin eu în formă acasă. Tu cum procedezi?", a fost mesajul fostului lider WTA.
Tenis
Simona Halep, declaraţii de mare campioană pentru The Times, după ce Wimbledon a fost anulat
03/04/2020 LA 11:43
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
IERI LA 06:40
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
23/09/2021 LA 13:20