Sportul de pretutindeni s-a oprit în loc odată cu pandemia de coronavirus, iar nerăbdarea de a reveni la viața de dinaintea acestei crize este tot mai mare. Ne lipsește sportul, ne lipsește tenisul, ne lipsesc meciurile și emoțiile dinaintea unui meci disputat de Simona Halep. Campioana noastră este în autoizolare în timpul pandemiei de coronavirus.
Chiar dacă turneele s-au anulat și nicio competiție nu va debuta până în vară cel puțin, Simona continuă să se antreneze la capacitate maximă. Ea a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip în care le-a arătat celor 1,5 milioane de fani ai ei prezenți pe această rețea de socializare cum se menține în formă.
"Așa mă mențin eu în formă acasă. Tu cum procedezi?", a fost mesajul fostului lider WTA.
Tenis
Simona Halep, declaraţii de mare campioană pentru The Times, după ce Wimbledon a fost anulat
03/04/2020 LA 11:43
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM O ZI
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
14/05/2022 LA 19:55