Mihaela Buzărnescu a pierdut în fața sportivei din Elveția, Jill Teichmann, cu 7-6, 3-6, 3-6 la turneul WTA Phillip Island Trophy, disputat la Melbourne. Turneul a fost creat special pentru sportivele care au fost eliminați devreme de la Australian Open.
Buzărnescu a avut însă parte de un moment neplăcut după ce a cerut timeout medical. Românca a primit îngrijiri medicale din cauza unor probleme la genunchi la scorul de 5-3 pentru Teichmann în al doilea set.
Australian Open
Halep câștigă teren la Australian Open, în opinia bookmakerilor! Cum arată cotele înaintea optimilor
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Elvețianca a considerat că Buzărnescu s-a prefăcut și a afirmat după meci: ”Este o mizerie ce faci!”. Teichemann a considerat că Buzărnescu a chemat intenționat staff-ul medical pentru a o scoate din ritm, chiar înainte să obțină victoria.
Buzărnescu a fost afectată de vorbele adversarei și într-o discuție purtată cu arbitrii după meci a cerut ca aceasta să fie sancționată din cauza unui comportament nesportiv. Românca a fost copleșită de incident și le-a explicat oficialilor că a avut parte de mai multe operații în trecut, conform ProSport.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Australian Open
Ce superstiție are Simona Halep la Australian Open 2022. Cum vrea să joace din nou finala
ACUM 3 ORE
Australian Open
Câte poziții urcă Sorana Cîrstea în clasamentul WTA, după calificarea în optimile Australian Open
ACUM 3 ORE