În vârstă de 24 de ani, atacantul lui Manchester City, Leroy Sane, a lansat în mediul online o nouă provocare, iar dubla campioană de Grand Slam din România a publicat pe contul personal de Instagram videoclipul în care încearcă să-l egaleze pe Sane. Provocarea atacantului lui City constă în a face mai multe "side steps”, o mişcarea folosită la încălzirea sportivilor, în 45 de secunde.
Starul lui Manchester City a reușit să facă 100 în 45 de secunde, iar Simona a fost aproape, reușind să facă 91 de side steps: “Salutare tuturor! Am acceptat provocarea lui Leroy Sane și vă provoc pe voi toți să încercați să faceți acest challenge”, a fost mesajul Simonei Halep pe Instagram.

Simona Halep a acceptat provocarea lui Leroy Sane

Tenis
Simona Halep, prima confirmare pentru 2022! Unde va participa în premieră + anunțul organizatorilor
ACUM 12 ORE
Provocarea lui Leroy Sane:
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, antrenament alături de echipa micilor tenismeni susținuți de Fundația Olimpică Română
IERI LA 13:31
Tenis
Breaking News: Ion Țiriac a vândut turneul de la Madrid. Anunțul făcut pe siteul oficial
06/12/2021 LA 12:19